Tuesday, June 14, 2011

biological destiny part3: a man in a woman's world


am mai scris pe subiectul asta aici si aici. pentru cei care nu vor sa citeasca, un mic rezumat: urasc feminismul. dar rau de tot. nu zic ca idealul meu in viata e sa ma bata barbatul si sa-i cer bani de paine, dar hai sa ne oprim la egalitate si atat.

in batalia cucoanelor de a fi superioare, s-a ajuns de la o lume a barbatilor la o lume a femeilor. atentie, nu zic o lume condusa de femei, dar o lume ce ne apartine. putin paradoxal? nu chiar. uitati-va doar in jur. ce vedeti? nu cumva magazine pentru femei? reclame la produse pentru femei? masini girly? pana si bancile au programe care se vor a fi woman-friendly asa. aici sunt 2 variante: ori marii barbati corporatisti doar vor sa ne faca sa ne simtim bine (dar cum ramane cu cifrele care zic ca in marile corporatii lucreaza din ce in ce mai multe femei?) ori pur si simplu femeia e un consumator muuuult mai usor de convins. a doua varianta imi e si mie mai plauzibila.

totusi intreb: intr-un astfel de univers, in care florile sunt la tot pasul, reclamele la parfumuri de femei ne fac nasul s-o ia razna, lenjerie, haine, cosmetice, tot tot tot se adreseaza femeii (bine, si ca tanti jeni sa se dea cu miss dior acasa, ca sa il innebuneasca pe haralambie, dar asta e partea a doua) unde ramane el? el, pentru care noi cumparam de toate? unde isi mai gaseste el parfumul, intre amestecatura de chanel, escada, kenzo si altii cu "for her" in coada? exista cu adevarat un "for men" in societate?

6 comments:

  1. Lemme scream this clearly enough: *clears throat*
    Men DON'T USE "PERFUME"!!!!

    ReplyDelete
  2. Că tot veni vorba de parfumuri. A auzit cineva de parfumul "Vulva"? Mă rog, ăştia zic că nu e parfum, că e extrat de vagin :)) pentru obsedaţii care vor să simtă miros de păsărică. Eu mă întreb, pentru că vaginul are un spectru al mirosurilor destul de vast, cam în ce zonă s-or fi încadrat ăştia de au fabricat parfumul.

    ReplyDelete
  3. @MrEdgar: Do they use deodorant? Soap, at least? :-S

    ReplyDelete
  4. Putine femei mai sunt cu adevarat feminine azi. Acum toate sunt doar disperate dupa atentie, si asta se vede in videoclipurile in care danseaza numai femei in sutien, in ziarele de scandal in care accepta sa fie puse poze cu ele aproape goale si chiar pe strada, cand vezi pe cate una cu o fusta de te face sa te intrebi de ce a mai luat-o ca si fara tot cam aia era.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9