Saturday, June 4, 2011

baiat de baiat

pentru ca a venit vara, odata cu ea isi pot etala in pace bronzul exagerat si brandul toti baietii buni de bucuresti. mana bine lucrata,( acoperita de tricourile roz pe care scrie, deloc subtil, numele marcii) scoate cu rapiditate ochelarii mari si apoi isi aranjeaza freza gelata.

la capatul opus la strazii se afla ea, intr-o fusta mult prea scurta care nu acopera deloc tonele de celulita, in niste flip-flopsi cheap, si o geanta de 3 ori cat capul lor. ea se apropie de el, el coboara geamul masinii si da muzica si mai tare, ii sopteste cuvinte dulci de amor si ea se suie la el in masina. pornesc rapid. se duc sa citeasca, nu va faceti ganduri rele.

peste vreo 15 ani, cand ea o sa fie plina de vouittoane si el o sa aiba 3 amanate de 18 ani, pe usa vilei lor o sa iasa un baietel: mic, gras, la fel de bronzat ca si tatal lui, o sa fluiere pe strada dupa amantele lui taica-su. pentru ca, in definitiv, e baiat de baiat, nu?

PS: felicitari adina!!!!!

3 comments:

  1. Oare "ii sopteste cuvinte dulci de amor" inainte ca ea se suie la el in masina sau isi confirma ca termenii contractului de placere (pret, componentele "serviciilor") au ramas aceiasi? pentru ca am senzatia ca am citit o radiografie a pietei...

    ReplyDelete
  2. :)) si tu esti old school, ca si mine... E nice sa stiu ca sunt si altii care gandesc cam la fel cu tine. :>

    ReplyDelete
  3. ahaha :)) imi place cum ai spus-o.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9