Wednesday, June 8, 2011

much ado about loving


v-ati gandit vreodata ca iubirea e complet over-rated sau mai bine zis over-exposed? serios acum. de ce se invarte totul in jurul acelui sentiment care oricum nu e definit? de ce gravitam in jurul unui nucleu asa de instabil?

si o alta intrebare: de ce e peste tot? de ce cum dai drumul la teve vezi zeci de emisiuni cu mirese? de ce totul are in titlu iubire? nu era mai frumos cand era doar in carti de putini stiute? cand puteai sa oferi un citat si sa insemne ceva?
si de ce nu mai e simplu sa iubesti? cu cat are mai mare mediatizare, cu atat cresc si pretentiile, cresc asteptarile, creste importanta de a avea o relatie care "da bine" si creste tensiunea.

ne ambalam inutil in relatii doar de dragul de a le avea, ne certam, suferim, ne despartim si apoi, cand suntem din nou pusi in fata unei alte relatii, uitam cu desavarsire suferinta din perioada precedenta. n-o sa fie la fel, (s)he's the one, etc etc. pana la urmatoarea cearta, urmatoarea dezamagire si urmatoarea speranta in van..
.
viata ni se complica. si in loc sa ne agatam cu disperare de simplitatea iubirii, o taram dupa noi in mocirla...cum cureti petele cand ariel nu e suficient?

4 comments:

  1. Vezi tu?:) toti au uitat esenta iubirii..in zia de azi iubirea nu mai inseamna nimic..pentru unii "iubirea"se frange si intr-un one night stand, pentru unii e doar "inca o persoana pe lista"

    Ma bucur insa ca vad ca mai exista oameni care se intreaba acelasi lucru..si care vad la fel ca mine!

    ReplyDelete
  2. we suffer from information overload :))

    ReplyDelete
  3. Nu se promoveaza iubirea cam pe nicaieri. Se promoveaza partea ei comerciala. Emisiuni cu mirese sugereaza mai degraba ce sa cumperi si ce sa faci pentru nunta. Apoi, emisiuni cu burlaci care au de ales intre zeci de persoane si aleg sa se intoarca la fostele iubiri. Emsiuni cu adulteristi care nici macar nu au bun simt sa recunoasca ce fac. Si tot asa. Peste tot se promoveaza o imagine falsa a iubirii.
    Unii oameni au nevoie de relatii pur si simplu pentru a nu fi singuri, altii pentru a-si intretine ego-ul si tot asa. Pure love se ascunde si se pastreaza pentru cei care stiu ce inseamna si cum sa aprecieze.

    ReplyDelete
  4. Iubirea asta e prea discutată.
    Transformată în clişeu.De oameni clişeu.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9