Monday, June 13, 2011

you're a tattoo placed on my neck


o inima mare, o minte deschisa si hotarare din plin: cam asta implica, din punctul meu de vedere, un tatuaj. pe langa asta, iti trebuie un artist bun, putini bani si un petic de piele.
le ai pe toate astea? bun, acum sa gasim un model:


- nume de prieten/prietena: don't do it. o sa va despartiti. bine, nu 100%, dar oricum, sunt sanse mari. daca tii mortis, fa-ti ceva care sa-ti aduca aminte de el/ea, dar niciodata numele. tie ti-ar placea sa fii langa o persoana care are mereu lanaga ea pe altcineva?
- model tribal: oana zavoranu a devenit model de urmat? de cand? niciodata n-am inteles tatuajele de pe brat, cu atat mai mult modele tribale. ce naiba exprima? animalul din tine? fa-ti naiba un leu, o gorila sau un politican :d
- fluture: tramp staaaaamp :x un fluture pe lower back e deja cliche, apare in toate filmele, macar fa-l in alt loc
- caractere japoneze: stii tu sigur ca artistul ala nu-si bate joc de tine?:)) serios acum, daca scrie "i'm a pussy"? rar se intampla sa scrie ceva corect, inteligent, sa arate bine, etc.
- flori: daca nu-s chiar misto, nu merita. ce te faci cand ploua? te stafidesti cu totul doar ca sa para realist?

acum cateva modele care imi plac:
- personaje din desene animate: come on, niciodata nu poti sa gresesti cu winnie pooh undeva pe picior
- portrete: parinti, bunici, persoane cunoscute. atat. NU prieten/prietena (o sa va despartiti!!!!)
- colectie colorata de cupckaes si candies :">
- pin up girls: asta e singurul tatuaj pe care mi l-as face. serios. daca stie cineva un tattoo artist bestial, let me know. nu ca as fi mare whore, ma stiti doar, dar mi se par asa de hot, de independente, toante, dar defapt destepte rau, puternice si totusi par helpless, elegante, tot ce vreti. sunt minunate pin ups :x:x:x:x

singurul lucru care ma impiedica e gandul la cum o sa arate peste cativa ani. in rest, nu vad nimic rau. daca tot am mii de lucruri bine increstate pe minte si suflet, de ce sa nu am unul si pe piele?

voi v-ati face tatuaje? si daca da, ce? daca nu, de ce nu?

7 comments:

  1. hehe, postul îmi aduce aminte de un seminar din facultate şi de o discuţie dintr-o cameră de cămin... (Irina ştie! :p) o să mă repet, dacă mă laşi:

    1. nu mi-aş face tatuaj. nu că aş crede că e ceva rău în ele, per se, dar nu cred că am, deocamdată cel puţin, ceva atât de reprezentativ încât să mi-l etalez pe piele... :-?? în plus, mi-ar fi şi frică să n-o dau în bară (as in, cum o să se potrivească tatuajul ăla cu mine peste vreo 20 de ani, când o să fiu mare şi tare şi om serios şi cu o carieră de succes...)

    2. cel mai awesome tatuaj (defapt ceva între awe-some şi aw(e)-ful(l), dar în orice caz awe inspiring) a fost pe spatele unui tip pe care l-am întâlnit într-un salon de tatuare. avea ambele braţe şi tot spatele transformate într-un enorm colaj suprarealist, cu elemente din picturi celebre: omul lui Magritte (ăla cu măru'-n faţă: http://tinyurl.com/5sgrasc), nişte elefanţi păienjeneşti de-ai lui Dali (http://tinyurl.com/5rulwet), cred că şi un ceas din alea care se scurg (http://tinyurl.com/63fcswu) şi încă ceva ce n-am recunoscut... oricum, arăta bestial - pentru o operă de artă, nu pentru spatele unui tip! :D

    3. dacă ar fi să fiu eu mai badass aşa, şi chiar aş vrea să-mi fac tatuaj... NU mi-aş face colaj de tablouri preferate (măcar la ăla erau toate suprarealiste, mergeau bine împreună... dar la mine cum naiba ar arăta autoportretul "hristic" al lui Durer (http://tinyurl.com/ylg374) lângă Narcis-ul lui Dali (http://tinyurl.com/4392uvf)???). deci no way. dacă tot ar trebui, aş alege ceva foarte simplu - de exemplu un citat care chiar să fie deviza mea în viaţă, dar pe care să mi-l pun undeva unde să-l văd tot timpul (ca să-l citesc când am nevoie, să mă motiveze etc etc). poate la încheietura mâinii stângi, să vină textul ca un fel de brăţară, şi scris cu nişte litere mai fancy aşa... :)

    so there you have it: my useless ramble about tattoos. :D

    ReplyDelete
  2. o pin up girl avand un tatuaj cu pin up girl.DA!

    ReplyDelete
  3. Eu mi-aş tatua o ştampilă din aia cum se pune la porci după ce au trecut de inspecţia sanitar veterinară. În caz că mă face vreo damă porc să îi arăt măcar că sunt sănătos.

    Nu mi-aş face tatuaj din aceleaşi considerente pentru care nu mi-aş face nici o modificare corporală. Dacă sufletul îmi aparţine mie trupul aparţine naturii şi cum eu respect natura nu vreau să îl modific în nici un fel, cu excepţia modificărilor impuse de regulile de igienă desigur. Respect respect.. dar nu vreau să-mi pută subraţul sau să mă zgârii noaptea în somn din cauza unghiilor şi în nici un caz nu vreau ca Johnson să iasă din boscheţi când e nevoie de el.

    ReplyDelete
  4. Nu prea ma incanta ideea unui tatuaj, dar daca m-ar incanta...
    mi-as tatua un smiley face pe amprenta degetului aratator :)

    ReplyDelete
  5. Pana la majorat mai am 10 luni,varsta la care voi putea sa-mi permit si eu un tatuaj din 2 motive.In primul rand pentru faptul ca scot bani din buzunarul meu,fara presiune,critici sau reprosuri...si al in al doilea rand imi pot asuma aceasta responsabilitate,majora fiind(cel putin teoretic).Cat despre model,ma gandeam la un semn japonez..poate chiar numele meu in spatele umarului sau,oricum,ceva sugestiv cu o semnificatie anume.
    ^^

    ReplyDelete
  6. ma bucur ca ti-am descoperit blogul.. te astept si eu pe blogul meu .. poopici

    ReplyDelete
  7. Şi eu mi-aş face un tatuaj.Vroiam să-mi fac unul când împlinesc 18 ani(dar ştiu sigur că mama nu o să ma lase) aşa ca probabil o să aştept facultatea pentru asta.
    Cred că vreau unul la încheietura mâinii sau pe unul din degete,să semene cu un inel.(deşi am auzit că pe acolo doare super tare).

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9