Monday, June 20, 2011

te schimba schimbarea?



"we change our looks and not our minds, cause men are stupid but not blind". cam asa suna un citat auzit in liceu, care pe langa faptul ca mi se pare ft funny, e si ft adevarat (nu partea cu barbatii prosti, partea cu schimbarea). o sa imi sariti in cap spunand ca nu pentru ei ne schimbam, ca orice fel de modificare e strict legata de noi si doar de noi lalalalala. v-am mai zis ca mie mi se pare bullshit, ca eu una ma schimb, ma imbrac si alte alea pentru barbatii din viata mea. nu ca astept direct o reactie, dar ma chinui mult mai putin cand vine vorba de fete. asta e, asa sunt. bine sau rau, nu stiu.






intrebarea mea e daca schimbarea asta fizica ajuta pe bune la ceva. chiar te schimbi cand iti schimbi freza, stilul vestimentar, machiajul? chiar devii o femeie mai puternica daca te imbraci bine? mie mi se intampla de exemplu, sa fiu mult mai increzatoare in tocuri (port rar), dar nu sunt schimbata asa, in adancul sufletului, cand mi le dau jos, ma reintorc la ce eram inainte si cred ca daca as purta des, s-ar pierde magia asta. dar la toate emisiunile de moda se zice ca poom, better woman de cand se imbraca la moda. cum naiba vine asta?

5 comments:

  1. Cu totii ne schimbam pentru sau din cauza celorlalti. Daca nu ar fi CEILALTI sau CELELALTE din vietile noastre, am fi aceiasi de la inceput pana la sfarsit, pentru ca nu am sti cum sa ne adaptam sau nu am vrea sa schimbam nimic la noi. Insa apar ei si ne spun ca ceva nu e bine, ca le place altceva, sau pur si simplu ii observam, ne plac si preluam cate ceva de la ei. Deci nu prea ne schimbam pentru noi. Ne schimbam ca sa ne placa ei... sau sa ne accepte.

    ReplyDelete
  2. Cred că esti prima femeie pe care o întâlnesc, virtual desigur, care să recunoască lucrul ăsta. În rest, toate spun că doar pentru ele se fac frumoase. Păi dacă e aşa cum zic ele atunci de ce când ies din casă.. oriunde, chiar şi pân' la piaţă să-şi ia un castravete, se machiază, îşi aranjează părul, îşi pun tanga şi când stau în casă poate că nici nu se spală pe ochi şi poartă chiloţi din ăia de zici că-s gogoşari.

    ReplyDelete
  3. @dinu: tu sa-mi spui. faci vreodata chestii din astea pentru o fata? eu sincer nu stiu cum functioneaza in cazul vostru, asa ca sunt curioasa:d

    ReplyDelete
  4. Hm..ai spus cazul tocurilor,cam aşa se întâmplă şi la mine,dar la alte lucruri.La păr de exemplu.Eu îl am puţin mai creţ,dar ador să mi-l îndrept.Nu o fac prea des,dar când o fac mă simt relativ superbă.
    Eu am să zic că 50% o fac pentru mine,50% pentru alţii:pentru o petrecere,un eveniment,pentru un el,etc.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9