Friday, June 17, 2011

PR neaos

cred ca m-am indragostit. nu, sunt sigura. poate il stiti si voi: cum vii de la universitate spre eroilor, la statia de la cismigiu, e un tip care vinde diverse: servetele, jucarii, baterii, porcarele mici si inutile. ce il face asa de special? he's the best salesman ever. (desi nu cumpara nimeni nimic). sa va povestesc:

veneam eu azi din oras si asteptam autobuzul in statia cu pricina: si deodata, intre johnny cash si brandon flowers, aud un anunt:" avem firptura de pui la gratara cu garnitura de cartofi prajiti sau peste cu orez. la desert varietatea este si mai mare: placinta de visine, papanasi sau salata de fructe: pepene galben, mere, pere, portocale, banane (rosii?), toate stropite bine cu un paharel de palinca sau de vin. hai oameni buni, e 12:38, la 1 se pune masa". nenea vanzator se distra si isi atragea clientii intr-un mod absolut minunat :)) pe langa faptul ca mi s-a facut o foame de lup, imi venea sa ma duc sa cumpar ceva de la el doar ca sa ii zic cat e de tare. pacat ca vindea doar porcarele, dupa cum am mai zis :))

oricum, toata lumea din statie s-a inveselit instant si era asa o atmosfera de balci si sarbatoare, ceva de speriat:d

PS: baaaai mi-am gasit practica: o sa ma aciuiesc pe la Polirom in perioada urmatoare :>

2 comments:

  1. Hi - I am really delighted to discover this. Good job!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9