Saturday, June 18, 2011

nasty blogger


de cateva luni, de cand am inceput sa scriu mai cu spor pe blog, am dat de zeci de bloguri absolut infecte: la modul rau de tot. nu ma refer in special la blogurile pline de injuraturi, care aparin unor tipi super duri (scuzati-ma, unor personaje ft dure, in spatele tastaturii fiind un pusti de 16 ani frustrat, care vorbeste doar cu unul dintre capete, cel sudic), dar cred ca mai rau ma enerveaza blogurile "superioare". multe dintre ele se respecta si recunosc ca sunt pline de bullshit, dar sunt altele, o doamne, altele care chiar se iau in serios.

ca sa micsorez campul si mai mult, ma enerveaza in special gagicile cu aer de tipe dure. nu ma refer la duritatea de genul "oh i'm badass i can get through anything", dar la tipe care injura in stanga si in dreapta, care isi scot si isi baga tot ce n-au si care se dau mare dive de blogosfera. ce ma amuza cel mai tare e ca ele se mandresc cu haterii lor. le plac de nu mai pot, pun pe blogul personal mesajul negativ, spunand ca nu domnule, defapt noi facem misto de ala. pariu ca le afecteaza?

nu o sa inteleg niciodata ostilitatea asta exagerata, impotriva unor oameni random sau si mai mult, mistourile facute aiurea. what's the real deal? ca si in cazurile pustilor frustrati, tipele astea probabil sunt ori fffff inocente IRL, ori chiar urate rau de tot si singura metoda de a fi bagate in seama e pe net. si cum nu le baga nimeni, se baga singure, pentru ca e cea mai rapida cale.

don't hate me pentru entry-ul asta, dar asa mi-e o sila de oamenii care se prefac duri si rai si toate cele (repet, daca profilul blogului nu e mereu de natura asta) si de fetele care, cand ajung in fata unui calculator, isi dau jos rochia inflorata si isi neglijeaza manichiura perfecta, doar pentru a se imbraca cu o armura de om rau, brodata cu injurii si apelative. parerea mea: cine e bestie, sa fie bestie mereu, cine e curva, sa fie curva mereu. parerea mea.

11 comments:

  1. Morena Mupu aka Lorena Lupu aka Blue Waffle trololo :D
    Comentistă notorie, nu știu și de blog că nu i-l citesc...

    ReplyDelete
  2. nu m-a referit deloc si la ea:d eu niciodata :">

    ReplyDelete
  3. Las-o bă că merge-aşa!

    Orice grădină cu uscăturile ei doar că asta a blogurilor e mai plină de uscături decât de lăstari.. ce să mai zic de plante bine dezvoltate. Aproape că te face să renunţi la a mai face lucru' ăsta. Aşa ne-au făcut şi ţiganii cu merţanele, cocalarii cu hainele de firmă, piţipoancele cu site-urile de socializare şi aşa mai departe.

    ReplyDelete
  4. adica si eu care-am facut misto de gagicuta aia cu commentu?:(

    ReplyDelete
  5. @Miss S.: daca ai face asta in mod constant, dap:-s dar la tine se iarta: one time + stres cat cuprinde, been there done that:)) :*

    ReplyDelete
  6. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

    ReplyDelete
  7. Offtopic : Despre Liviu Capitan ... cel al carui blog il urmaresti - http://www.claudiu-savu.info/2011/06/cu-arama-pe-fata.html

    ReplyDelete
  8. :)) asta mi-a placuuuut.:))
    Adevarul e ca , asa cum in realitate sunt specimene cu mult luciu de buze sau gel de par , se mai intalnesc si in blogosfera :)) Pana la urma fiecare cu modul lui de a fi , daca ele sunt multumite.. n-ai ce sa le faci :)) oricum , dupa chestia asta ai grija sa nu te trezesti cu vreun post pe la o domnisoara din asta :))

    Multumesc ca m-ai facut sa zambesc :))

    ReplyDelete
  9. la urma urmei fiecare pasare in graiul ei piere...noi sa fim sanatosi, luminosi si vom infrunzi impreuna...noapte buna...

    ReplyDelete
  10. nu doar in blogosfer gasesti atitudinile astea din pacate...

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9