Friday, June 24, 2011

I love her


cum am deschis calculatorul azi de dimineata si am intrat pe mail am vazut un titlu pe yahoo referitor la casatoria intre persoanele gay, in new york. aparent unii sunt deschisi la minte si aproba. good for them.

eu una sunt ok cu oamenii gay de cand am fost suficient de mica sa stiu ce-i aia. ce-i drept, la inceput a pornit ca o dorinta de a le arata oamenilor ce deschisa la minte sunt eu, dar pe masura ce am cunoscut lume si persoane, mi-am dat seama ca imi displac profund cupluri straight, care se manifesta in modul cel mai libidinos in public, pe cand 2 tipi sau 2 tipe, daca se poarta normala, sunt muuult mai ok.

ce nu imi place? (in romania adica), tot balciul asta cu pene costume si sclipici peste tot. cand a fost parada gay la noi, camerele aratau 2 chestii: toti maimutoii (tot baieti sunt) super costumati si machiati pe de o parte si oameni absolut normali, care mergeau calm si militau pentru ceva normal, pe de alta.

e un caz de supraexpunere care aduce apoi ura, pentru ca daca fiecare ar sta cuminte si nu ar iesi in evidenta, poate, ar veni totul mai natural.

all in all, daca ar fi dupa mine, am fi si noi ca cei din new york. daca s-ar face un referendum daca vreau sa nu gay marriage, as zice ca da. cine stie, poate intr-o zi, un prieten foarte apropiat o sa-mi zica "I love him" sau o prietena "I love her". la urma urmei, ce mai conteaza?

congrats NYC!

4 comments:

  1. Ciudat,eu la început nu aveam o părere prea bună despre gay în general,până când am aflat că un prieten pe care îl ştiam este.Era super ok,se comporta normal şi mi-am dat seama că nu e nimic în neregulă cu asta.
    Am citit undeva că daca eşti o fată,un prieten ideal ar fi unul gay.Şi cred că asta e relativ adevarat.
    Eram la ziua cuiva odată,era şi el,ne plictiseam puţin aşa că ne-am uitat la poze cu tipi drăguţi.Şi sincer comentam foarte bine amândoi:))

    ReplyDelete
  2. Fain blogul,scrii asa liber ,imi place :)

    ReplyDelete
  3. Imi place blogul tau!:X
    Scrii bine:x
    Like Like Like!:>
    Te astept si pe la mine cu pareri!:)
    Keep it going!

    ReplyDelete
  4. Eu pot sa zic ca am crescut intre ei, asa ca nu am absolut nimic impotriva. Cu parere de rau totusi, majoritatea persoanelor "straight" nu sunt atat de deschise in toata treaba asta.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9