Tuesday, June 28, 2011

hey child



zilele trecute am primit un mesaj referitor la o campanie pentru copii, smth smth. stiti si voi cum sunt astea. in loc sa cooperez, am picat pe memory lane si mi-am adus aminte de toate joculetele tembele pe care le jucam cand eram mici:

tara-tara-vrem-ostasi: clasic, plin de energie, incheiat cateodata cu mici rani dar mereu super fun

v-ati-ascuns-elea: niciodata nu castigam la jocul asta, pe langa faptul ca eram prea grasa sa alerg cum trebuie dupa oameni, mereu ma fraierea cineva si castiga. plus ca nu-mi placea sa numar

lupul-si-culorile: iar un joc enervant din cauza baby-fat-ului meu:)) a devenit insa si mai enervant atunci cand frati-miu a crescut si a inceput sa puna culori inexistente:)) plus, acum imi dau seama, de ce nu minteam noi la jocul asta?

jocul-cu-scaunele (daca are vreun nume, sorry): sa asculti un cantec la nesfarsit, ca dupa sa te repezi la un scaun. parca am fi la ratb cu farmacia inimiiiii cateeeena:))

coarda: this one goes to my cousin: cate zeci de ore am petrecut mai sarind sforile alea?:)) si cate n-aveam? sfinte:)) era deja complicat cand incepeam sa diversificam stilurile de a sari si numarul de sarituri: e o arta bai :))

in rest, fotbal, basket, jocuri indoors, construit case, batai si alte chestii de genul asta. pot sa ma plang ca n-am dus-o bine?

PS: daca va apuca si pe voi nostalgia, va invit fie sa imi scrieti aici ce mai jucati, fie sa preluati ideea, ca si cititorii vostri sa aiba parte de aceleasi amintiri :)

6 comments:

  1. nu prea se intelege ce scrii din cauza fontului :D

    ReplyDelete
  2. si ratele si vanatorii...tara tara vrem ostasi, flori fete sau baieti..sticluta cu otrava

    ReplyDelete
  3. sticluta cu otrava? cum e asta?

    ReplyDelete
  4. Elasticul.Doamne ce îmi plăcea

    ReplyDelete
  5. copii nu prea mint, pentru ca sunt inocenti si naivi..

    dar stii, pna la urma nu e bine sa minti, am invtat singura:d

    sticluta cu otrava jucam si eu, pai, sper ca nu se supara daca raspund eu:))
    desi nu prea stiu cum sa explic.

    un copil tine mana intinsa, ceilalti prind de cate un deget al copilului , apoi, el zice, :" sticluta , sticluta cu.... ( aici zice ce vrea el) si a3a oara, spuna cu otrava si daca ii atinge pe ceilalti, ei trebuie sa stea jos, pana vine alt copil ca sa le dea viata, si tot asa trebuie sa ii prinda:D pe toti...



    am explicat bine?:D ai inteles ceva?:D

    ReplyDelete
  6. dar ce de "castel" voi ati uitat? au nu ati jucat? Cautam cele mai ciudate pietre si le asezam mai ceva ca la "..castigi in 60 de sec.":))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9