Tuesday, June 21, 2011

do you know me?


scuzati-mi modestia, dar una din calitatile mele (sau prostie in unele cazuri) e faptul ca nu judec fara sa cunosc sau daca imi dau cu parerea, mereu e ceva de bine. imi plac oamenii de mor si daca nu a facut nimeni nimic sa ma enerveze, e minunat.

am zis ca e prostie pentru ca mi se intampla foarte des sa zic vaaaai ce dragut e x si x sa fie un dobitoc. si apoi regret ca mi-am pierdut timpul afland asta. nu mai bine e, uneori, ignorance is bliss?

dar cazul cel mai bun de judecat fara sa cunosti mi se pare in cazul persoanelor pe care chiar nu le cunoastem: persoane publice: acolo judec si eu fara niciun fel de stres. am unii a caror fata chiar imi inspira bunatate si chestii dragute, gen meryl streep sau stanley tucci sau reese witherspoon. oamenii astia par chiar draguti. la polul opus stau cei carora imi vine sa le dau doar pumni si palme cand ii vad, cum ar fi justin(e) bieber, angelina jolie sau james blunt. nu ma intrebati de ce, n-am motive bune, dar grrr frrrr mrrrrr doar cand ii vad x(x(

la voi cum sta treaba? cine va enerveaza la culme?

4 comments:

  1. Ok, let's do this:
    SHIT LIST
    Tom Cruise
    Sean Penn
    Bono
    Mircea Badea
    Monica Tatoiu
    Măruță (plm prenume, imi scapă)
    Oprah
    Dr. Phill

    ReplyDelete
  2. nu stiu daca ma enerveaza cineva la culme, de fapt cred ca eu sunt aceea:))
    insa am si eu persoane care imi sunt antipatice din anumite motive..
    :D
    nu cred ca judec , insa imi pot crea o parere despre o persoana si dupa aparente, pt ca si aparentele zic multe despre tine, si in acelasi timp putine.
    insa, asta nu inseamna ca acea persoana va fi mereu asa, trebuie sa o oboservi mai mult ca sa iti dai seama de cum este ea..

    ReplyDelete
  3. @Lavinia
    Deci, judeci dar nu judeci?
    Te enerveaza propia persoana dar si ceilalti?
    Aparentele zic putin dar in acelasi timp multe?
    Te-am prins, tu citesti Coelho.

    ReplyDelete
  4. @MrEdgar,eu citesc Coelho şi nu gândesc ca ea.Deci nu e legat de asta:))
    De ce nu îţî place James Blunt?E un drăguuuţ.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9