Wednesday, June 22, 2011

curve sentimentale


cred ca stiti cu totii de evenimentele din weekendul trecut cu

femei pe matasari. s-a adunat lume care a vrut intr-o oarecare

masura sa schimbe conceptia cum ca pe matasari e plin de

curve. sau sa le imbunatateasca imaginea. sau nu stiu exact. ma

rog, locul a ramas plin de domnisoare de moravuri usoare, asta

e clar.

ma rog, nu asta e ideea. un tip de fete poate mai naspa decat

domnisoarele respective sunt ceea ce eu numesc "sentimental

whores". nu neaparat alea care fac asta ca meserie si dupa isi

plang de mila sau se indragostesc de clienti, ci fetele normale,

asa, ca mine, ca tine, care au oarecare tendinta de a isi vinde,

daca nu corpul, sentimentele pe absolut nimic. sunt fetele care

urla sus si stare ca isi iubesc prietenul, dar defapt sunt

indragostite de altcineva care nu le baga in seama. sau din

contra, afirma ca il iubesc pe x, dar totusi au prieten.

fetele astea, pe langa faptul ca se mint singure, strica o groaza

de alte combinatii si sunt complet imprevizibile: daca x (ala cu

care nu e) le zice sa fie impreuna, naiba stie ce o sa faca fata

noastra. ramane cu fraierul de prieten? sau se duce cu asta?

pe cuvant ca mi se pare mai cinstit sa faci bani din ceva ca

prostitutia decat sa te minti si pe tine, si pe altii, cu chestii care

pot rani oamenii, mai mult decat clamidia sau herpes :|

5 comments:

  1. Cred ca esti putin cam dura. In fond, iubirea nu e un sentiment usor de controlat, daca nu cumva e chiar incontrolabila. Se intampla sa te indragostesti de anumite persoane, nu iti pui in minte ca vrei sa il iubesti pe x. Daca faci asta, curios, se numeste obsesie. Si apoi, cred ca toata lumea stie ca o relatie implica riscul despartirii, din orice motiv ar fi. E adevarat ca daca stii deja ca iubesti, nu e bine sa incerci o relatie cu altcineva. Dar cine stie, poate unele incearca sa uite ca iubesc. Cred. In orice caz, moravurile usoare au devenit ceva banal, sincer. Eu unul nu cred ca mai exista prea multe fete virgine dupa varsta de 16-17 ani. La baieti nu stiu pentru ca multi se lauda cu varste sau aventuri care nu par plauzibile. Asa ca sincer, chiar daca e sau nu condamnabil ce ai descris, vinovatele oricum nu se vor simti vinovate.

    ReplyDelete
  2. :-< cred că aceste persoane (sigur sunt şi băieţi în situaţia de sentimental gigolo!) nici nu-şi prea dau seama că asta e într-adevăr ceva grav... poate li se pare normal ca, în caz că nu pot fi cu Mr./Ms. Perfect, să... nu ştiu... settle for second best?

    nu vreau să judec pe nimeni, dar sincer, i'd rather end up as a reasonably happy spinster (in love with someone who doesn't love me) than a reasonably miserable wife (in love with the same someone, but not with her husband). dacă ĂLA nu mă vrea, ok, pot să mă descurc şi singură. de ce să mă aciuez pe lângă altcineva? :(

    (dacă peste 10 ani mă vezi că am ajuns şi eu sentimental whore, să-mi dai două după ceafă, ok?)

    ReplyDelete
  3. @Tibi - perfect de acord cu tine! totuşi, mi se pare incorect să "încerci să uiţi că iubeşti" prin faptul că eşti cu altul. nu e corect faţă de cel cu care eşti şi nu e corect faţă de tine însuţi/însăţi. dacă ai probleme sentimentale (iubiri neîmpărtăşite şi de-astea) cel mai corect e să le rezolvi mai înainte de orice, tu cu tine, înainte de a intra într-o relaţie cu cineva. nu e corect să aduci într-o relaţie tot bagajul tău de frustrări. da, cunosc vorba românească despre cum "cui pe cui se scoate" - dar dacă NU s-a întâmplat să se scoată...? :(

    ReplyDelete
  4. @ little_dwarf: pari cam trista... si cel putin pesimista. Ca sa iti raspund, nu, nu e corect nici sa intri intr-o relatie ca sa uiti ca iubesti. Si nu cred ca stie toata lumea ce se va intampla intr-o relatie, indiferent de temeiurile ei.
    Nu cred nici ca se multumesc cu "second best", pentru ca de multe ori aleg la intamplare o persoana doar pentru a crea (cel putin asa spera) gelozie... Numai ca nothing ever goes completely according to plan unless the plan is too simple or there is no plan at all.
    Chiar daca iri e dura, nu inseamna ca sunt de acord cu acele persoane la care se refera. Iubirea si relatiile ar trebui lasate pe seama celor care stiu sa le aprecieze, nu care par sa se priceapa. Nu poti spune ca poti invata relatiile sau ca poti invata pe altii sa iubeasca. Si niciodata nu vei sti destule ca sa fii pregatit/a pentru tot.

    ReplyDelete
  5. Eu sincer sunt de acord cu tine :|

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9