Sunday, June 12, 2011

bolile tineretii


cand suntem tineri, daca ni se pune intrebarea "ce vrei cel mai mult?, rar o sa auzi raspunsul "sanatate". ni se pare imposibil sa nu o avem, o luam de-a buna si speram mai degraba la alte chestii: iubire, bani, faima. avem insa si noi, bolile noastre

talk-before-you-think-isis: e o boala care se manifesta intre 3 si sa zicem 25-28 de ani. simptome: te ia gura pe dinainte, regreti ce zici, ranesti oameni, te ranesti pe tine. remedii: trecerea timpului, putina intelepciune. reactii adverse: cand o dobandesti, e prea tarziu deja si efectele sunt de cele mai multe ori ireparabile.

act-on-the-spot-isis: se manifesta la oamenii de 14-25 de ani, prin fapte necugetate. se aseamana cu boala descrisa mai sus, dar are consecinte si mai rele, ca de exemplu boli, sarcini, abandon scolar, dependente, etc. remedii: o mama buna de bataie din partea familiei si a prietenilor :d reactii adverse: nervi si uneori vanatai, care sunt insa mereu in beneficiul pacientului.

parents-at-home-isis: se manifesta la tinerii intre 14-22 de ani, printr-un nivel ridicat de stres in momentul in care parintii sunt acasa si pisalogesc bolnavul. remedii: o perioada fara ei, dezintoxicare. reactii adverse: bolnavul se chirceste in pat si urla "mamaaaaaaa""

nothing-can-bring-me-down-isis: se manifesta la pacientii intre 18 si 30 de ani. simptome: pacientului ii vine sa urle, ca lui leonardo dicaprio, I'm the king of the woooooorld. pana se rupe barca. remedii: o mica scufundare. reactii adverse: nu toata lumea reuseste sa se agate de usa plutitoare.

I-know-all-about-love-isis: se manifesta la tinerii intre 12 si 28 de ani. simptome: pacientul e convins ca are toate raspunsurile cand vine vorba de dragoste si nu accepta niciun sfat. se implica in relatii care nu sunt bune pentru el pentru ca mai apoi sa se dea cu capul de pereti. remedii: relatii multe si diverse. reactii adverse: unii pot spune ca pacientul este o persoana de moravuri usoare

Don't-need-anyone-isis: se manifesta la toate varstele, printr-un sentiment accentuat ca te poti descurca singur in orice domeniu. remedii: e o boala grava care necesita o interventie: se ia un grup de prieteni si se sta cu forta langa pacient. reactii adverse: nu exista.



astea sunt bolile care ma incearca pe mine cel putin. banuiesc ca nu sunt singura. in rest, nici macar o raceala nu ma poate ajunge. stimatii mei doctori, ce alte boli si ce remedii mai cunoasteti?

ramaneti cu bine! (bine=bani, faima, iubire)

7 comments:

  1. bravo!=))) bestial!!!!mi-a placut tare mult!

    ReplyDelete
  2. Mi-a placut ultima parte. "Bine = bani, faima, iubire" :))
    Esti geniala.

    ReplyDelete
  3. ce tari sunt:)))si cand te gandesti ca majoritatea sufera de astea:)))

    ReplyDelete
  4. daca e sa o luam asa suntem o tara bolnavaa=)) megaultrahiper tare!!!!:)))

    ReplyDelete
  5. "Don't-need-anyone-isis", interesanta boala.
    Se manifesta din ce in ce mai mult pe tot mapamondul. :)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9