Friday, October 14, 2011

am probleme cu capu


este o certitudine faptul ca eu toti avem probleme cu capul, mai mult sau mai putin. eu de exemplu sunt astazi nesperat de optimista, desi practic nu am motive foarte multe sau foarte bune. dar imi vine sa zambesc larg, ca toanta. sa va zis o chestie si mai dubioasa, care se leaga de optimismul meu tamp: de fiecare data cand primesc o veste proasta, dar proasta rau, ingrozitor de proasta, zambesc. nu pentru ca sunt eu o persoana ft pozitiva si trec peste orice, este pur si simplu o reactie fizica fffff dubioasa, dupa care ma apuca plansul.

vorbeam zilele trecute, la cursul de comunicare interpersonala, despre OCD si nevroze si chestii din astea si am aflat tot felul de lucruri super interesante, cum ar fi ca cea mai usoara metoda sa ramanem fixati mereu cu o compulsivitate e sa incercam s-o oprim. daca desenam intr-una, daca ne curatam mereu de scame, daca ne jucam cu parul, daca ne frecam sau trosnim degetele si vrem sa nu o mai facem, trebuie sa nu facem nimic defapt:-?? si cica nici nu trebuie sa le atragem atentia oamenilor cu obiceiuri d-astea, ca ii facem constienti de problema si mai rau e :-??

si cica fumatul tot compulsivitate ar fi, deci nu mai incercati sa va lasati de fumat :)) wait, this is not right. eh, ma rog, in rest e foarte logic :))

eu una imi rod mereu unghiile cand sunt stresata si imi trec mana prin par din 10 in 10 secunde. astfel, in sesiune sunt si cu maini urate, si cheala :-??

voi ce "probleme" aveti?

5 comments:

  1. doamne ce-mi place umorul tau:))

    ReplyDelete
  2. eh, înţeleg partea cu "zâmbitul" la veşti proaste, mi se întâmplă şi mie uneori, cred că se încleştează/contorsionează aiurea muşchii feţei... mai mult "rânjet" sau "grimasă"... so don't worry, you're not alone in this! >:D<

    ReplyDelete
  3. eu dau din picior cand sunt nervoasa:))si imi vine sa rad atunci cand toata lumea e serioasa:">

    ReplyDelete
  4. cred ca e o reactie comuna. Si mie mi se intampla la fel cand primesc vesti proaste. Rad...si apoi imi pica mutra :)))

    ReplyDelete
  5. Eu am facut o fixatie in ultimul timp cu Coca Cola de cand era promotia cu Atlanta, ma uit in toate dopurile :))).

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9