Tuesday, November 2, 2010

list.

primul lucru pe care l-am vazut cand am dat click pe blog? lista de lecturi.  pentru ca, la urma urmei, ne ghidam toti dupa niste liste uneori ft bine stabilite. pornind de la to do list-ul de zi cu zi, la lista de cumparaturi pentru cora, la new year's resolutions si planul cincinal, totul pare foarte foarte bine organizat in liste, cu puncte, subpuncte, sagetele si note de subsol. si asa ajungem sa punem in liste si lucrurile care ar trebui sa fie in suflet, nu pe o foaie de hartie, lucrurile pe care ar trebui sa le tinem pentru noi, lucruri complet irelevante, care totusi insa au o anumita importanta cand incepi sa vorbesti despre ele.

eu refuz sa fac o lista a oamenilor care au insemnat ceva pentru mine, asa cum am refuzat sa scriu un post pe blog cu titlul "oameni de trecut in cv". pentru ca oricat de frumos ar putea iesi, consider ca nu e cazul. vreau ca lista mea sa aiba un singur nume scris. si vreau ca lista mea sa aiba ca tag "now". si vreau ca lista mea sa aiba ca titlu "significant others". nu vreau sa fie o trecere in revista a unor sentimente (care oricum nu pot fi exprimate in cuvinte), a unor nume, a unor personalitati, a unor sume de calitati si pasiuni si lucruri in comun. vreau sa nu conteze. vreau sa nu existe o lista. vreau autenticitate. vreau unique-ness.

1 comment:

  1. Gorgeous underwear place to
    purchase CK at unbelievable price.
    Please visit http://www.chilotick.com. Displace all over the world !

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9