Friday, December 13, 2013

daruieste o carte

hello hello :*

nu va spun nimic nou daca va zic ca vine craciunul si nici ca asta este perioada in care ne place sa primim si sa daruim. sunt absolut convinsa ca "your gift of choice" este mereu o carte, fie ca o este un cadou de la sau pentru voi.

si pentru ca este frumos ca uneori sa nu fie vorba doar despre noi si cei din imediata noastra vecinatate, ci si de oameni pe care nu ii cunoastem, dar pe care i-am pretui enorm daca am avea ocazia, haideti sa vedem ce evenimente care incurajeaza daruirea de carti avem in perioada asta:

1. Carte peste Carte de Craciun: puteti da attend aici. : este un eveniment prin care se strang carti pentru copiii de la Centrul de Zi "Sfanta Ana", precum si pentru copiii din localitatea Ponorata. In general, sunteti asteptati cu volume pentru copii mai micuti (fara culegeri de mate, ok?). Ca sa fie reciproca treaba, voi veti fi tratati cu un super program artistic. Suna bine, nu?

2. Biblioteca @British se transforma in Mos Craciun: vorbim despre promotia bibliotecii @British din cadrul British Council. Pe langa faptul ca daruind din cartile vechi faceti loc pe rafturi celor pe care le veti primi voi de Craciun, o sa beneficiati si de o reducere de 25% la abonamentele @British. Sa va mai zic ca este una din cele mai bogate biblioteci de limba engleza din tara? Nu va mai zic, ca stiti deja. Avantajul la promotia asta este ca puteti oferi orice fel de carti (indiferent de domeniu, "varsta", etc.).



Deci, in perioada asta aveti program. Dati o fuga la Scena si lasati cartile copilariei voastre si dupa repede repede la @British, unde puteti oferi cartile de care v-ati bucurat dupa varsta de...10 ani :))

Frumoase evenimente, zau! Mi-a scapat ceva?

2 comments:

  1. CARTI CADOU
    2 dintre:

    Dosarele X -Chris Carter
    Memorii – Farah Pahlavi
    Forever in my Heart – Jo Goodman
    Mesajul cristalelor – Katrina Raphaell
    Mireasma de micsandre – Galina Serebreakova
    Ultima zi a unui condamnat la moarte – Victor Hugo
    Intunecare… -Cezar Petrescu
    Ecouri in memoria timpului-Claude Spaak
    Fereastra de sus – Raymond Chandler
    Despot-Voda – V. Alecsandri
    Vant sub viscol – Vladimir Cinezan
    Poezii – G. Toparceanu
    Civilizatia romanilor intre medieval si modern – Razvan Theodorescu
    Lovitura de maestru – Elisabeth Gage
    Printre portocali – Blasco Ibanez
    Poezii alese – V. Alecsandri
    Pagini alese – Zaharia Stancu
    Eu, Nietzscheanul – Mihail Soare
    Galceava mea cu haydn – Mihail Soare

    http://bibliocarti.com/carti-cadou-gratis/

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9