Wednesday, December 4, 2013

cum am intrat in randul lumii

hello :*

postarea asta ar fi putut la fel de bine sa se cheme "cum mi-am aruncat principiile la gunoi". acum ceva vreme, va povesteam aici ca desi nu ma incanta absolut ideea de carti digitale, portofelul meu nu-si mai permite sa plateasca pentru toate cartile alea dupa care urla rafturile mele. si desi pare paradoxal, ca sa il ajut, mi-am luat un kindle. da, dragilor, am intrat in randul lumii. si pentru ca laptopul de pe care va scriu acum isi da ultimele suflari (ecrane albastre, update-uri interminabile, shut down-uri din senin, sistem blocat cu totul), am zis sa impac si capra si varza (sau si dependentul de net cu cel de carti) si mi-am luat un kindle fire.

este mic, negru si nu respira deloc greu. din contra, chiar isi tine respiratia pana cand ii ajunge minunata rochita rosie (adica husa). asa ca, dragi utilizatori de e-readere si amatori de e-books, fie-va mila de bugetul meu si spuneti-mi si mie de unde va descarcati cartile. stiu ca amazon are cu sutele de mii (nu glumesc, chiar are cu sutele de mii) si stiu si ca are reduceri mari, dar sunt atat de multe lucruri frumoase si atat de putini bani, incat ne conformam. cumva. si sa nu mai citim nu este o optiune.

si nu, nu o sa renunt la cartile in print. pe langa faptul ca am un munte de carti necitite in biblioteca si un abonament pe o perioada luuuuunga la biblioteca @British, planuiesc sa cumpar in continuare carti, dar mai rarut. sa zicem nu mai mult de 2 pe luna.

deci, ce biblioteci virtuale imi recomandati?

5 comments:

  1. din pacate amazonul inca domina piata si e destul de greu sa gasesti carti pentru kindle in alta parte. dar cum incep de la un dolar, cred ca oricum se va vedea diferenta. :))) partea faina la cumparatul direct de ei este ca daca nu mai ai loc (si, daca vorbim despre tine, asta se va intampla fairly quickly :))) le poti sterge de pe kindle, dar vor ramane in contul tau de amazon forever. otherwise, you can just get some free pdfs online. eu mai fac asta daca nu e vorba despre carti pe care vreau musai sa le am si le convertesc la formatul kindle cu un programel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ce fain, nu stiam asta. thanks for the tip. acum sunt inca intr-o mie de parti, ca nici nu stiu ce vreau sa-mi descarc, nemaivorbind de unde sa le iau :)) need to calm down and make a list. lists are always good :)))) am gasit si eu vreo 2 carti gratis de la ei, le-am descarcat de proba doar. oricum, arata ft bine :D

      Delete
  2. I got one tip for you... psst. Se cheama mobilism . org :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si nu era spam comentariul de mai sus :)) Ca vad ca asa arata... Eu de acolo fac rost de carti, bineinteles in engleza. Also, you may want to check out googling 'romania 3x forum' sau ceva de genul asta, pentru carti in romana :)

      Delete
  3. Heeey :D
    Am 600 epuburi ...if you wanna ... :)))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9