Sunday, December 8, 2013

book-tuberii mei preferati

hello :*

daca ma intrebati cum am inceput sa citesc, n-as sti sa va spun exact. parca tin minte ca a pornit din faptul ca nimeni nu avea chef sa-mi citeasca chiar toata ziua asa ca am luat problema in propriile maini.

daca ma intrebati cum am inceput sa scriu despre ce citesc, atunci raspunsul e mult mai simplu. blog aveam deja de ceva vreme, dar simteam ca nu scriam fix ce imi placea. in acea perioada, complet intamplator, am dat peste o recenzie de carte pe youtube. si apoi peste alta. si peste alta, pana cand am descoperit o mica parte din comunitatea booktuberilor. m-am intrebat daca exista asa ceva si la noi si chiar daca nu-s ft multe persoane care fac filmulete in romania, am dat peste voi, minunatii book bloggeri. and that's that.

dar sa va arat care-s book tuberii mei preferati.

1. Books and quills: pe ea am descoperit-o prima data. Ador ca citeste chestii variate, ca lucreaza in publishing si ca are idei super pertinente.

2. Bookables: desi citeste ft mult YA, imi place ft mult stilul ei. e ft witty, foarte amuzanta si are un decor minunat.

3. Katytastic: si ea e foarte nostima. singurul lucru care ma enerveaza e vocea ei. e asa de high pitched, arrrrghhhh!

4. Jessethereader: desi la inceput nu mi-a placut stilul lui (cam prea multe strambaturi), m-am obisnuit si acum astept cu drag filmuletele lui.

5. Abookaffair: am descoperit-o cam acum o luna, dar are niste clipuri fffffffffffffff misto. cred ca e mai la inceput de drum si ea, dar ft ft dezinvolta si are gusturi super faine.

Care-s preferatii vostri? Pe cine imi mai recomandati sa urmaesc?

8 comments:

  1. Doamne! Am multi! The readables (cel mai tare), Books and quills, Bookables, Astridthebookworm si PolandBananaBOOKS (tipa face cele mai bune recenzii, dar sunt pline de spoilere, deci trebuie sa citesc mai intai cartea si apoi sa ii vad Booktalkurile)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mie la readbles imi place stilul si grafica, dar nu citeste neaparat ce citesc si eu :( dar tot i-am dat subscribe :)). o sa ma uit si la celelalte 2 propuse <3 thanks!

      Delete
  2. Replies
    1. o s-o caut :D app, mi se pare ft smecher ca si tu faci filmulete. eu nu stiu daca as avea curaj :))

      Delete
  3. salut, imi place topul tau !!! si eu o urmaresc pe Books and quills, ArielBisset dar recent l-am descoperit pe Matias, un baiat tare destept, thebook_chemist !!!!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9