Sunday, December 15, 2013

book review: eleanor & park

salutare :*

ca sa nu fiti super mega deprimati de luni, o sa va povestesc despre una din cele mai frumoase carti citite de mine anul asta: eleanor & park de rainbow rowell.

absolut tot internetul vuieste de mult datorita cartii asteia (autoarea a mai scos inca o carte, daca nu chiar 2) asa ca TREBUIA s-o citesc. si m-am gandit ca e si o metoda numai buna sa-mi inaugurez jucaria.

long story short: eleanor e o fata ciudatica, nu doar din cauza aspectului fizic, ci si a gusturilor si comportamentului. pentru ca s-a mutat cu familia (disfunctionala) intr-un oras nou, trebuie sa treaca prin tot cosmarul unei noi scoli (care in america pare sa fie iadul pe pamant), cosmar ce incepe cu drumul spre scoala, mai exact cu autobuzul scolii. singurul care nu o respinge chiar pe fata este park, un baiat super la locul lui. usor usor, cei doi ajung sa vorbeasca si, dintr-una in alta, se ajunge la o relatie absolut minunata, foarte pura, foarte sincera, foarte awwwwwwwwwwww. cum ei devin un cuplu pe la inceputul cartii, va las pe voi sa vedeti care e plotul care conduce tot volumul :-)

ce mi-a placut mie: dupa cum am mai zis, e o poveste de dragoste super romantica si cute. nimic vulgar, nimic pasional, nimic ....over the top. sunt o groaza de gesturi marunte, de atingeri timide si de emotii. am adorat faptul ca nu e genul de carte "tocilara se indragoseste de baiatul cool care pana la final isi da seama ca de fapt o iubeste si el si devine good guy". nu, sunt impreuna de la inceput si cartea prezinta relatia lor. mai ales ca asa tot timpul m-am intrebat "si care o sa fie problema???? deja isi au happy-ending-ul!!!!". park e un baiat absolut minunat si nesiguranta lui eleanor imi aduce putin aminte de mine in liceu. eheeee, mult a trecut de-atunci :))

I-am dat cu usurinta 5/5 pe goodreads si v-o recomand din tot sufletul.

voi ati citit-o?

3 comments:

  1. N-am citit-o si nici nu stiam de ea, dar pare foarte draguta si dulce :D Asa cum a fost Uite, asa arata fericirea. ;;)

    ReplyDelete
  2. Vreau si eu sa imi achizitionez cartea dar nu am gasit-o. Poti sa imi spui si mie de unde ai luat-o? Multumesc

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9