Friday, November 1, 2013

reading slump

neata neata :*

nominalizarea de la furelise sa fac leapsa cu reading slumps a picat cum nu se poate mai bine. in ultima vreme nu prea am fost foarte pasionata de citit. bleah :)) mi-am cumparat zilele astea niste carti care sper sa ma scoata din starea asta, dar despre ele in alta postare :D

1. Momentan esti intr-un reading slump?

Daaaa, si ma scoate din sarite. Vreau sa citesc, iau cartea, citesc 10 pagini si ma plictisesc. whyyyyyyyyyy?

2. Cand intri, de obicei, intr-un reading slump, cat iti ia sa treci peste?

Pana reusesc sa dau de-o carte care sa ma scoata din ea. De data asta imi pun sperantele in O suta de nume, The perks of being a wallflower si Dragostea florii de bujor.

3. Care sunt metodele tale de a iesi dintr-un reading slump?

In afara de cititul unor carti care aproape sigur imi plac, nu prea am :)) a, si daca vad ca se prelungeste rau, renunt la cartea pe care o citesc in momentul ala. sigur e ceva in neregula cu ea, nu cu mine :))

4. Altceva? 

Pai nu stiu, la ora asta nu prea-s multe de zis :)) Voi ati citit vreuna din cele 3 carti care pot sa ma salveze pe mine? :))


6 comments:

  1. Replies
    1. de-abia astept s-o citesc si eu <3 doar am vazut filmul si mi-a placut mult :D

      Delete
  2. Hm... dintr-un reading slump ies abandonând cartea sau citind ceva cu totul și cu totul diferit. ”The Perks of Being a Wallflower” mi-a plăcut la vremea când am citit-o, dar acum parcă... nu știu... am alte sentimente față de ea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. o sa postez si eu o recenzie dupa ce o citesc. sunt tare curioasa :D

      Delete
  3. Hm, nu am citit nici una dintre cartile mentionate, dar cred ca am sa-i dau o sansa cartii o mie de cuvinte, asta cand voi reusi sa ies din stresul scolii;)) ..bine de la anul va incepe altul, dar examenul de bacalaureat imi da o senzatie ciudata ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ca o sa vezi ca trece repede si dupa o sa te intrebi de ce te-ai stresat atat. trust me, i know :)

      Delete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9