Wednesday, November 20, 2013

book tag: sacrificiul cartilor

hey hey :*
pana o sa ajung la seria mea de postari pe care tot vreau sa le scriu de vreo saptamana (book haul - o sa fie cel mai misto book haul din istorie, jur!, hottest books of december si filb) o sa fac un tag super dragut primit de la furelise

1. O carte mare: Sa incepem totul cu Apocalipsa Zombie. Sa spunem ca te afli intr-o librarie, uitandu-te printre raftuuri, cand BAM! ZOMBIE ATACA! Un anunt apare la toate posturile in care spune ca armata a descoperit ca slabiciunea zombilor sunt cartile foarte mari. Ce carte laudata de toata lumea, dar pe care tu o urasti si care este o carte mare o arunci catre zombie pentru a-i elimina?

50 shades of grey: doamne sa existe un set complet, cartonat. cred ca si zombii ar fugi de cartile astea:| bleah2. O continuare: Sa spunem tocmai ai plecat dintr-un salon cu o noua tunsoare cand BOOM: Ploaie torentiala. Ce continuare a unei carti ai alese sa o folosesti pe post de umbrela?

Ioi, cred ca niciuna, ca tare imi place ploaia. Daca a fost facuta bine, tunsoarea o sa se aseze la loc :D

3. O carte clasica: Sa spunem ca esti intr-o ora de lectura cu profesorul tau de romana care vorbeste incontinuu despre acea carte clasica (,) care a schimbat lumea, care a revulotionat literatura si tu deja nu mai vrei sa auzi nimic despre aceasta carte asa ca o arunci in fata profesorului pentru ca stii de ce? Acea carte este idioata si merita sa primesti detentie din cauza lucrului facut doar pentru a le arata tuturor ce simti. Ce carte clasica ai alege?

Hmm, probabil ceva de Eminescu. Intr-a 12-a au ajuns sa-mi placa aproape toate romanele studiate, dar poezia inca e a big no-no.4. Cartea pe care o urasti: Sa spunem ca esti in biblioteca cand BAM! Incalzirea globala explodeaza si lumea de afara ingheata. Esti blocata si singura ta sansa de supravietuire este sa arzi o carte. Care este prima care la care te-ai duce, cartea pe care o urasti, care carte nu ai regreta sa o arzi?

Cu siguranta "Tales of sex and suburban lunacy" - useless book, jurFurelise deja a dat leapsa mai departe la ft multa lume, dar daca mai vrea cineva s-o preia, sa-mi lasati un comentariu sa vad si eu ce carti nu va plac voua :))

No comments:

Post a Comment

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9