Tuesday, October 30, 2012

buna, eu sunt irina


si pot sa va vorbesc despre mine ore intregi: pot sa va spun ce sport imi place, ce film, ce culoare, ce gen literar, ce tip de imbracaminte, ce serial tv, ce activitate cu prietenii, ce trupa: deci imi place tenisul, forrest gump, rosu, un fel de fantastic super subiectiv si deloc SF (gen llosa si murakami), rochiile stranse pe talie si largi in jos, pana la genunchi, mad men, board games, depeche mode.  

si v-am spus o tona de chestii despre mine in 4 randuri si mai putin de 1 minut. Pot sa va turui inca 5 minute despre ce am facut pana acum, unde am fost, ce locuri am vazut si ce vreau sa fiu in viata. Sa va povestesc cum sunt prietenii mei (pe rand si cu detalii) si cum e prietenul meu (ca e unul singur, dar tot cu detalii). Despre motan, camera, frate, parinti.

am pareri despre toate campaniile care apar si lumea trebuie sa imi spuna "da mai taci odata, am inteles deja cum ai fi facut tu" si pot sa vorbesc 15 minute despre un articol sau un documentar mai smecher. 

eu vorbesc mult. totusi, cand sunt fata in fata cu cineva oficial, ma blochez. cum ar fi un interviu. "irina, ce iti place sa faci?" pai....errrrrmmmmm....hmmmm.....stiti voi......aaaaaaaa, sa joc tenis :D (dupa 2 minute). "si ce carte ti-a placut cel mai mult?" paaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiii, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, *first book that comes to mind, quick!* corectii! (misto carte, btw!) "si ce altceva iti mai place sa faci?"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................sa ies in oras? doesn't everybody like that? "si ce altceva?" sa.....citesc? 

tot dialogul asta a avut loc ieri, cand am fost la un interviu. in prima faza, cand am iesit de acolo, mai ca voiam sa plang gandindu-ma cat sunt de antisociala, ca nu-mi place nimic, nu citesc nimic, sunt cea mai ne-interesanta persoana ever: dar nu, univers, imi plac multe lucruri si fac multe lucruri! take that! 

doar ca irina de la interviuri ar trebui sa se puna pe aceeasi unda cu mine, ca sa kick major ass la randul ei, asa cum fac eu mereu :-) 

cum e persoana de la interviu in cazul vostru? sau cum va mentineti zen si fabulosi cand sunteti fata in fata cu un viitor angajator? 

3 comments:

  1. si eu sunt o persoana timida la interviu sau la un discurs .... dar cand stau cu oamenii pe care ii cunosc si vorbim diferse lucruri ma dezlantui in vorbe si mai ales in umor :)))..

    la inceput sunt o persoana timida ... dar dupa 3,4 zile devin altfel si devin stresant :)))

    ReplyDelete
  2. Multi oameni sutn timizi si avem multe de pierdut din aceasta cauza.Si eu ma pierd in fata persoanelor cu autoritate,dar incerc sa ma controlez,uneori vine foarte greu,pentru ca imi e frica de penibil,dar ma gandesc ca si cel din fata mea e om pana la urma si daca e mai batran inseamna ca poate se gandeste ca a trecut si el prin astfel de momente,asa ca imi revin.

    Succes la urmatoarele interviuri si nu te speria cand ceva nu-ti iese,pur si simplu incearca,nimic nu e imposibil cu multa munca si mai putin calculator ,asta imi spun eu mereu :))

    ReplyDelete
  3. Si uite am mai aflat cate ceva despre tine...
    Vrei sa iti dau un sfat?Cand esti la un interviu,ai in fata ta o persoana cu un statut inalt prefate ca esti inconjurat de un geam iar persoana cu care vorbesti te poate vedea dar nu te poate atinge...
    Data viitoare,fara frica!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9