Friday, August 3, 2012

sfaturi va rog


buna dimi :*

intrebarea zilei: cat de multi va luati dupa sfaturile de pe net?

la mine, se pare ca e un adevarat trend pe facebook. am aflat ca nu trebuie sa scrie oamenii poezii daca nu se pricep, ca nu e bine sa vorbesti engleza daca nu stii sa o faci, ca nu trebuie sa te imbraci in rochie doar ca este IN. complet de acord, dar incep sa ma intreb, cat de mult ar trebui sa le bagam in seama?

mai tineti minte Bravo? hai, nu va prefaceti ca nu stiti despre ce vorbesc. rubrica cu sfaturi, de la care aflam mereu ca trebuie sa te iubesti pe tine, sa o faci doar dupa ce esti complet sigura pe el, sa-l parasesti pentru ca te-a inselat si ca prietena ta nu ti-e prietena daca te vorbeste pe la spate. odata cu varsta, am ajuns la alte sfaturi, ce sa mancam, cum sa ne miscam, unde sa mergem. si daca sa zicem uneori mai sunt acceptabile sfaturile mamei, ale prietenelor sau ale partii rationale din noi, cat incredere trebuie sa avem in oameni care vorbesc pur general?

blogurile sunt undeva intre, cred. v-am cerut adesea sfatul. de multe ori l-am si urmat, dar aici...nu stiu, simt ca pun suficient din mine incat sa ma sfatuiti in cunostinta de cauza. la fel si bloggeritele carora le mai dau eu sfaturi din cand in cand. nu stiu, e complicat.

oricum, ce ma sfatuiti? daca ar fi sa ma vopsesc, ce culoare?

pups:*

10 comments:

  1. Nu cred că e rău să citim și uneori să aplicăm acele sfaturi din reviste, doar că uneori trebuie filtrate.
    Pe blog cred că lumea e mai serioasă decât în unele reviste.
    Eu zic să îți lași părul așa cum e, natural :)
    O zi mai mult decât perfectă îți doresc! :)

    ReplyDelete
  2. eu nu ii sfatuiam sa nu scrie in engleza, ci le recomandam cu incredere, ca ma cam zgarie retina. status la care in fond ai dat si tu like..,mmm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu, oricum nu ai fost singura care recomanda asta :)) plus ca si eu sunt grammar nazi, stai linistita :)) ideea e cat tb sa ne luam dupa sfaturi in general:)) oricum, astia prosti nu o sa se destepte doar ca le zicem noi:-s

      Delete
  3. Orice, numai nu blond! :))
    Pai n-am vazut niciodata o poza cu tine si n-as stii ce sa-ti zic :D

    ReplyDelete
  4. Eu mereu am tins sa ascult toate sfaturile si sa le urmez dupa rezultatul la care credeam ca se va ajunge.
    Eu votez pentru par natural din cauza ca ma gandesc la stresul pe care il vei avea cand va incepe sa se vada la radacina. O solutie pentru asta e sa iti vopsesti doar partea de jos a parului. Ce culoare? Nu stiu ce culoare esti original, dar as zice roscat :)
    O zi frumoasa! :*

    ReplyDelete
  5. Si eu sunt pt parul natural.Vopseaua e prea toxica si efectele ei negative apar mai devreme sau mai tarziu.
    Cat despre sfaturile de pe fb,mai bine ma abtin.
    Pe fb toata lumea se pricepe la tot:P

    ReplyDelete
  6. mie imi sta cel mai bine neagra:-p ai o leapsa la mine pe blog>:d<

    ReplyDelete
  7. Nu ai putea face scrisul putin mai mare? Eu nu reusesc sa inteleg mare lucru din ceea ce ai scris.

    ReplyDelete
  8. Că sunt pe net, în reviste, la tv sau direct din gură, sfaturile sunt toate la fel şi anume subiective. Cu alte cuvinte eu dacă te sfătuiesc să te faci albastră nu o fac pentru că am gândit obiectiv ci probabil pentru că am eu vreun fetiş dubios cu femei cu păr albastru sau poate pentru că te urăsc şi vreau să râdă toţi de tine.

    ReplyDelete
  9. @Ghost Painter: blond in niciun cazz:D ma gandeam intre roscat mai inchis sau o nebunie ffff aprinsa :))

    @Lex: ma, candva tot o sa trebuiasca sa incep. si parca e mai putin deprimant sa incep acum decat atunci cand o sa am fire albe. nu vreau sa ajung acolo:))

    @Fata care te iubeste: asa e ;)

    @Andreea: mersi >:D< o sa o fac zilele astea

    @Vienela: de la postul urmator promit sa fac scrisul mai mare :* mersi de sugestie

    @Grim: ma, daca ma urasti e cam nasol :-s daca ai fetis, nusht, poate ma conformez :)) oricum, sa ma fac albastru in cap era visul meu din liceu :))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9