Wednesday, August 15, 2012

giveaway literar

buna dimi :*


stiti cum se zice ca e o prima data pentru toate? si cum se mai zice ca prima data cand ai ceva esti super stangaci si emotiv? ei bine, asa sunt si eu acum :))



prin urmare, o sa pun la bataie o carte absolut minunata, anume "cartea neagra" de orhan pamuk. descrierea, conform site-ului polirom, este asta:


"Orhan Pamuk este laureatul Premiului Nobel pentru Literatura pe anul 2006.

„Adevarata capodopera a lui Orhan Pamuk.” (The Times Literrary Supplement)

Galip, un avocat din Istanbul, descopera intr-o dimineata ca sotia lui a disparut si se convinge ca l-a parasit pentru primul ei sot, Celal, un jurnalist de succes. Galip porneste in cautarea lui Celal, insa, bizar, jurnalistul a disparut si el. Pentru a da de urma celor doi, Galip se afunda tot mai mult in viata, scrierile si identitatea lui Celal. Descopera lucruri noi despre propriul trecut, al lui Celal si al sotiei sale, aflind de existenta unei grupari de admiratori fanatici ai lui Celal. Acesta din urma este cunoscut ca un iubitor de coduri si jocuri de cuvinte, iar cititorii cauta mesaje secrete in articolele sale. In fascinatia lui, Galip pare sa piarda tot mai mult notiunea propriei identitati, iar cititorul nu mai poate distinge clar intre amintirile lui Celal si inventiile lui Galip despre el. Cartea neagra abunda in intrigi detectiviste, istorisiri ezoterice si conspiratii radicale. Aproape orice obiect devine un indiciu sau o enigma ce se cere solutionata, de la fotografiile din ziare la imaginile de pe panourile publicitare.

„In Cartea neagra, Orhan Pamuk da impresia ca viata are tot atitea sensuri, cite covoare sint intr-o moschee. Si, precum covoarele, adevarurile si povestile dintr-o carte arata deosebit unele de celelalte — vechi sau noi, viu colorate sau sterse. Dar, desi toate sint facute la fel, din acelasi material, doar citeva au puterea sa ne uimeasca.” (The Nation)


eu am citit cartea acum cativa ani si mi-a placut la nebunie. intamplarea a facut sa o mai primesc o data, asa ca am zis sa dau si unuia din voi sansa sa se bucure de ea. \:D/

prin urmare, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu si o sa aleg castigatorul prin random. e cel mai corect asa. 
daca vreti sa dati sfoara in tara, as fi forever greatful :">


ps: inscrierile se vor face pana duminica la 24:00 :D

ps2: ne auzim luni. ma asteapta marea :">

va pup literar :*

24 comments:

  1. Ce dragut. Si eu imi doresc cartea, mult mult mult de tot

    ReplyDelete
  2. supeerr..poate reusesc sa o citesc :)

    ReplyDelete
  3. Pare interesanta si perfecta pentru restul vacantei :)

    ReplyDelete
  4. Sa vedem cat noroc am...pentru ca de vrut o vreau rau de tot!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Eu o vrea și pe cuvântul meu că o și merit! :O

    Jur pe roșu! :O

    ReplyDelete
  6. Nu plec nicaieri in vacanta....deci o sa imi trebuiasca multe carti frumoase de citit...si cum tu ai...ai putea sa mi-o dai mie?:))):*

    ReplyDelete
  7. As dori si eu aceasta carte! :)

    ReplyDelete
  8. wow...de mult tot sper sa reusesc sa citesc ceva de Orhan Pamuk..indiferent de rezultatul lui random, o sa caut cat mai curand o carte de-a lui:)

    ReplyDelete
  9. Sincera sa fiu si eu mi-as dori cartea necitind nimic pana acum de Orhan Pamuk. Multumiri pentru GA!

    ReplyDelete
  10. De obicei nu am noroc la concursuri... si acum chiar vreau sa castig! :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Doamne ajuta s-o primesc eu ;;) :)))=))

    ReplyDelete
  13. Heeey, fericire mare ca inca am mai prins inscrierea. Mi-o doresc asa ca poate random tine cu mine, pupici si distractie caaaat mai faina la mare. Muuah:*

    ReplyDelete
  14. Si eu imi doresc aceasta carte!:*

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9