Wednesday, August 29, 2012

locul unde toti barbatii se simt boieri


buna dimi :*

experienta (a mea, dar mai ales a altora) m-a invatat ca exista cateva sarcini pe care e cel mai bine sa le dai lui. tu nu esti in stare, ca esti sexul slab, iar impreuna se lasa cu scandal. includ aici datul cu bormasina, batutul covorului (cine are) sau mersul la cumparaturi.

azi, pentru ca m-am saturat de reabilitari termice si curatenii, o sa ma refer doar la cumparaturi. aici din nou avem 2 categorii: mersul la supermarket si mersul la piata. 

1. Mersul la supermarket.

Mersul la supermarket se desfasoara cam asa: primeste o lista lunga, dar extrem de detaliata (locul unde se afla raionul, ce culoare, cat costa, gramaj, etc). Asta nu il impiedica sa te sune din 5 in 5 minute disperat fie ca nu-ti intelege scrisul, fie ca nenorocitii aia au mutat raioanele fie ca nu stie ce-s alea fructe de mare combinate cu scoici st jacques sau ca nu stie de ce doamne iarta-ma vrei baby carrots in loc de morcovi. Ca el stie ca tu vrei copii, dar sa fii naiba mai subtila. In fine, ajunge triumfator la casa, plateste cu un zambet acru si ajunge acasa. Restul te priveste. Tu trebuie doar sa stai sa numeri tampeniile pe care le-a luat in loc de minunatiile dictate (non-nazist) de tine. 

2. Mersul la piata.

Ei bine aici se schimba povestea. Asta da binecuvantare. Niciodata bietul tau baiat asuprit nu mai experimenteaza asa voiosie. Femeile se agata de el (doar doar o cumpara 3 funii de usturoi), copiii ii sar in fata, iar barbatii, ei, asta e piesa de baza, barbatii, cu invidia citindu-se in ochi, il striga asa cum este el defapt "conasule", "boierule", "sefu". barbatul tau e in extaz. nici nu mai conteaza ca da 100 de lei pe kg de rosii cand sunt unii care ii recunosc adevarata valoare, nu?

Hai va pup :*

3 comments:

  1. ha...la market..pai cand mergem ..pun din zbor in cos..altfel ma trezesc la casa in 5 minute fara nimic ...:)))

    ReplyDelete
  2. Replica la mine pe bloagă duamna!
    Sper să savuraţi

    ReplyDelete
  3. Nu m-am gandit niciodata la asta cu piata, dar e bine venita. Am avut o lunga perioada de timp in care piata m-a dezgustat pur si simplu. N-am mai dat pe-acolo vrei doi ani buni. Acum, mi-am gasit salvarea :))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9