Monday, August 13, 2012

morning person!or....?



buna dimi :*

in ultimele zile se intampla ceva foarte dubios cu mine: ma culc pe la 1-2, ma scol la 8, 8 si ceva. daca ma intrebati pe mine, e arhi-insuficient :)) totusi, sunt si cateva lucruri bune pe care le aduce cu sine sculatul de dimineata :

1. te scoala un soare caldut, nu esti chiar in sauna: eu stau la etajul 7, cu geamul spre est, deci inchipuiti-va cum ma scol eu cand sunt 35 de grade :-j si tb sa imi tin jaluzelele deschise ca sa intre aer :)) so yeah

2. toti din casa sunt inca somnorosi: nimic nu urasc mai mult decat acele discutii vesele si energice in primele 30 de secunde ale zilei. nu pricep de ce lumea nu pricepe ca neuronul meu are nevoie de o cantitate considerabila de cafea ca sa-si revina

3. stirile de dimineata: unde mereu ajunge cate ceva monden, medical sau chestii de nutritie. asta nu se intampla niciodata la ora 1 sau la ora 5. e perfect!

4. pot sa mananc: la mine in casa se mananca de pranz in jur de 2. cand ma scol la 12, naiba mai mananca de dimineata, nu? si cui nu-i place o farfurie mare de fructe in miez de vara?

5. va fi o zi productiva: asta ma mint in fiecare zi. uneori chiar se mai intampla, ma apuc de treaba pe la 10, asa si chiar fac ce mi-am propus. :D

deci da, dragilor, are si dimineata partile ei bune. asa ca sculati ba!!!!!!!

P.S: daca as putea, mi-as lua si eu o cana ca aia @-)

9 comments:

  1. Eu dacă mă scol la 8 jumate e bine! De obicei sunt în picioare pe la şapte jumate chiar dacă m-am culcat la 3 în seara precedentă. M-am obişnuit aşa şi îmi place la nebunie! Nimic nu se compară cu aroma cafelei de dimineaţă sau a ceaiului verde alături de careta preferată, având soarele timid lângă tine.

    Şi eu aş vrea o ceaşcă din aia!:))

    ReplyDelete
  2. Pentru mine e o minune ca m-am trezit astazi la 10 jumate. De obicei dorm pana pe la vreo 11-12, indiferent de ora la care ma duc la culcare. Bineinteles ca si dimineata are partile ei bune(mai multe fiiilme<3), mai multe carti citite. La urma urmei, de ce sa ne irosim timpul cu somn? :))

    Dee.

    ReplyDelete
  3. eu ma culc pe la 12 si tot pe la 12 ma si trezesc:)))e vacanta...o sa duc dorul somnului in curand:)))

    ReplyDelete
  4. Daca te trezesti fara alarma toate diminetile sunt frumoase indiferent de ora :)

    ReplyDelete
  5. Eu ma scol tot pe la 8 si ceva,9 cel mai tarziu,dar niciodata nu fac ceva productiv dimineata si nici nu prea beau cafea,doar in conditii speciale :)) asta insemnand o noapte complet nedormita :))

    ReplyDelete
  6. partea rea la persoanele ce se trezesc cu noaptea in cap e ca la 13:00 au senzatia ca e 19:00(nu vb in lipsa de cauza ;) :)) )
    ti-am lasat un mesaj la mine pe blog,la ultima postare-bullshit.

    ReplyDelete
  7. În Insulele Canare categoric tărăgănat şi soare , darspectacolul se doreşte a fi parior , deoarece acum 22 de grade .

    ReplyDelete
  8. @Rebeca: si nu esti deloc obosita cu 4-5 ore pe noapte?:-s

    @Dee: corect corec aia cu mai multe carti :x

    @Lorena: si eu ar trebui sa fac la fel....nu stiu ce e cu mine...

    @Gabby: asa e. urasc alarma aia mai mult decat orice pe lume!>:P

    @Azucena: cica o cafea pe zi e sanatoasa:-?

    @Andreea: ma, nu neaparat. adica daca faci ceva pe bune nici nu simti cum se face seara:D

    @KateS: multumesc :*

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9