Saturday, August 11, 2012

fii romantic, prostule!



buna dimi :*

stiti ce zi e azi? prima zi chiar faina in bucuresti. ploua, nu e soare, e super racoare, ce mai, o zi perfecta. perfecta pentru stat in pat, uitat la comedii romantice si baut ciocolata calda. si e si ziua perfecta ca el sa-ti zica ca te iubeste. si sa-ti aduca flori. si un ursulet de plus. si sa se faca luntre si punte sa-i multumeasca pe ai tai. dupa care tu zici :"ok, ms, pa, ma duc la film :*"

serios acum, ce doamne iarta-ma e cu baietii si fetele si romantismul? pe bune, nu o sa inteleg in veci 2 chestii: de ce noi il vrem si de ce el nu il dau? cand le aud pe toate matzaitele "vaaaaaaaaaaai fataaaaaaaaaaa ce romantic e iubi :x:x:x" ca le fac aia cine romantice, petale de trandafiri in pat, excursii surpriza, cadouri dragalase si tot felul de declaratii, imi vine sa vomit si dupa sa plang. 

eu am o parere, pentru care sper sa nu-mi sariti in cap: unele din marile "cadouri" pe care le facem, le facem de fapt pentru noi, nu pentru partener: cum e faza cu vacanta pe insula pustie pe care i-o faci tu cadou lui. care e de fapt cadou pentru tine. sau alte asemenea. si ma intreb: el vrea cina romantica? el vrea petale? o face pentru ca este in sinea lui romantic? sau doar ca sa te faca pe tine fericita? 

la polul opus stau baietii care se scobesc in nas de fata cu tine, de aniversare te duc la shaorma si care nu au calcat in viata lor intr-o florarie. oare si despre ei zic fetele ca-s romantici? asa, debordand de masculinitate? grrrr?

nu stiu. cert e ca e foarte complicat cu romantismul asta. pe care de altfel eu nu-l vreau! niciodata! bleeeeeeeeeeeah !!!!!

9 comments:

  1. acelasi lucru ma intreb si eu???Iubire,cand mergi la intalnire ofera si tu o floare!!!
    Nu intelegi mama ca nu-i place? Ce sa faca cu ea in mana toata seara???
    si mai este ceva.....din timiditate nu ofera flori.
    oare o sa-i placa????daca nu am nimerit floarea care trebuie???
    Tutele astea de baieti nu inteleg ca never EVER o floare nu supara, din contra.
    pupici,
    Nicoleta

    ReplyDelete
  2. Eu nu vreau romantism,mi se pare fals,acel romantism cu cine si tot felul de excursii si prostii mi se pare ca e o continua vrajeala doar pentru a aburi fata.Cred ca doi oameni trebuie sa ajunga sa se cunoasca nu sa stea tot timpul :" bot in bot".

    ReplyDelete
  3. Romantismul nu e doar atunci cand ii oferi o vacanta,cadou...cuiva.Acum depinde ce intelegi tu prin el:-p

    ReplyDelete
  4. Tocmai am primit un buchet minunat de crini de la un baiat, ti-am mai spus?! :)) :X:X

    ReplyDelete
  5. esti trista daca nu vrei romantism:)) romantismul asta are si el diverse forme. romantic poate sa fie si doar sa-ti zica un "te iubesc" cateodata. nu vrei nici aia?:))

    ReplyDelete
  6. Eh, ai şi tu dreptate, dar nici să fim prea radicali nu trebuie. Câte un gest drăguţ, din partea fiecăruia, nu strică, din când în când. Dar nu trebuie să fie ceva stereotip, mie mi se pare romantic şi frumos şi ca el s-o aştepte cu cartofi prăjiţi şi cârnaţi (dacă numai asta ştie să "gătească") sau ea să-i strecoare un bileţel cu "să ai o zi frumoasă!" în sandvişul pus la pacheţel.

    Pe de altă parte, tipul de romantism care mă enervează pe mine mai rău decât orice e romantismul sneaky, făcut cu un scop anume, într-un moment anume. De regulă, ca să compenseze pentru altceva. Nu te-a băgat în seamă toată săptămâna? Nu-i nimic, se rezolvă cu un buchet de flori. Uită să facă ce promite şi nu te ajută cu nimic niciodată? Eh, îţi dedică o melodie şi gata, ai şi uitat. Cochetează cu altele sub nasul tău? Nu-i nimic, îţi umple camera de lumânărele colorăţele şi parfumăţele, şi nu poţi să te super pe ei, nu? Pffff, asta mi se pare urât rău, mai ales că, măcar pe termen scurt (până când ţi-ajunge) mai şi funcţionează... :|

    ReplyDelete
  7. @Nicoleta: si eu cred ca o floare asa, fara ocazie, e mereu bine venita

    @Azucenca: da, corect, asta zic si eu, dar pe cuvant ca uneori ma gandesc de ce toate matzaitele sunt super fericite in romantismul lor si pe noi nu ne multumesc prostioarele astea:))

    @Andreea: asa e :-)

    @Ghost Painter: ah,ce frumos 8->

    @Albert: erau muuuulte ghilimele la ultima fraza :))dar tb sa-mi pastrez reputatia de badass, nu?:D

    @little_dwarf: romantismul sneaky e the worse. desi eu cred ca poti sa faci un tip sa faca orice cu niste briose bune >:)

    ReplyDelete
  8. e frumos si romantismul dar la timpul potrivit si la momentul oportun :)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9