Tuesday, August 14, 2012

blogger, y u blog?


buna dimi:*

azi va invit pe voi sa scrieti mai mult decat mine. vreau sa aud raspunsul la o intrebare: y u blog?

am vazut bloguri pamflet, bloguri in care autorii chiar isi exprima sentimentele, bloguri de poezie, de retete, de evenimente sociale, de monden, bloguri de machiaj, bloguri de fete (adica alea unde se scrie despre orice e girly: baieti, fete, haine, make up, carti, dorinte, nemultumiri, orice).

eu mi-am inceput blogul ca o chestie foarte personala, de parca voiam sa transmit mesaje pe care nu le puteam spune in persoana. nu ma citea nimeni. cred ca am avut zeci de postari fara vreun comentariu. am trecut dupa la jurnal pe hartie :)) e mai sincer asa.puteti citi aici o postare care a avut nici mai mult nici mai putin decat UNA bucata vizualizare:))

in fine, acum scriu in primul rand pentru ca imi place sa dau de oameni faini si sa comunic cu cei pe care ii citesc. scriu ca sa ma aflu in treaba si scriu pentru ca imi place.

voi de ce scrieti?

7 comments:

  1. Scriu pentru a ajuta oameni :)
    Să nu renunți la scris niciodată!

    ReplyDelete
  2. nu stiu...scriu pentru mine si cred ca asta e cel mai important.Nu pot totusi sa nu ma bucur cand cineva citeste sau comenteaza la ceea ce scriu...dar cred ca cel mai important e sa fii multumit cu ce scrii acolo

    ReplyDelete
  3. Eu scriu pentru ca sunt indragostita de lectura:). Imi place ceea ce fac si am o deosebita satisfactie cand vad ca cei care imi citesc postarile ajung sa-si cumpere cartile recomandate de mine.Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai atunci cand stii ca munca iti este apreciata.

    Dee.

    ReplyDelete
  4. eu initial pornisem de la ideea ca imi voi scrie toate versurile pe care le faceam acu cativa ani, aici. insa, incet-incet mi-am schimbat domeniu, am vrut sa fie cat mai divers si la fel ca si tine sa cunosc multa lume buna si gandirea lor.

    ReplyDelete
  5. Eu exact la postarile mai personale, am o gramada de vizualizari, desi nu ma astept niciodata:D

    ReplyDelete
  6. e un hobby pentru mine literatura pentru ca da, imi place sa cred ca ceea ce fac eu pe blog se numeste literatura...

    ReplyDelete
  7. De terapie.
    De amuzament.
    De dat afara frustrari.
    You know :).

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9