Tuesday, July 3, 2012

viata in culori



nu ca v-ati saturat de cliseul asta rasuflat? gandeste pozitiv, viata e frumoasa, stralucitoare, colorate, bright, orange, red, green, depinde de compania de telefonie.

viata noastra, a fetelor, e suficient de colorata si fara sa ne bata ei la cap: nu ca as fi eu vreo optimista incurabila, dar serios, uitati-va doar:

1. ne facem pielea cat mai inchisa - cica bronzul e sexy si d-aia ne spetim sa fim maro, portocalii si alte nuante de toamna (ironic, nu?)
2. ne facem dintii albi - pana aratam ca un american movie star. chiar, ati observat cum doar americanii au dinti groaznic de albi? eu cred ca au bagat ceva in apa si in cafea aia, pe bune :-s
3. ne facem fata rosie - blush blush blush, daca nu poti de la natura, da cu blush. cica ne accentuam pometii, dar eu tot cred ca blush-ul a fost inventat de un nostalgic caruia ii placeau plimbarile timide cu fete pe marginea lacului...fete care...blush-uiau, of course
4. ne facem ochii negri - mascara, eyeliner, fard pentru felinele din noi. pentru ca prin smokey eyes, orice femeie devine o bomba cu ceas, o seducatoare, o sheherezada, o mrr sfrrr sexy fox, care miauna si toarce si zgarie (cam ca o femeie la ciclu, as zice eu, la fel de violenta)
5. ne facem unghiile colorate - ei bine, aici viata e intr-adevar frumoasa. aici n-o sa mai fiu ironica. unghiile ne salveaza. culoare, culoare!!! cam ca un pom de craciun :))

hai va pup si va doresc o zi colorata :*

4 comments:

  1. Sa nu-ti faci iubit, te-ar bate in fiecare zi :)))

    ReplyDelete
  2. ma, daca poti sa crezi am, si printre toate culorile astea, vinetiul nu se regaseste :)) oricum, eu ma fac vinovata doar de culorile de pe unghii. restul le las altora :D

    ReplyDelete
  3. ce tare ai fost la faza cu ochii=)))))))

    ReplyDelete
  4. Şi dacă întrebăm toate fetele la modă de ce se fardează aşa strident nu ne vor răspuunde . . . pentru că nu au motiv, nici ele nu ştiu.
    Doar le place să pună 2 tone de fard pe faţă. :D
    Oricum, m-a amuzat mult postul tău. :)))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9