Friday, July 13, 2012

sunt o lady, da-ma-ncolo :>


buna dimi :*

din ciclu "da-te drEacu ca eu nu te-am injurat", asa ma amuza pe mine toate tipele alea care bat frumos din gene, care se matzaie, se pisicesc, zic iubi si se dau delicate. genul lady urban. urban pentru ca nu stau intr-un conac la tara, ce? sunt lame? lady pentru ca, ei bine, sunt fete si cica si pline de clasa.

si apoi, le vezi. din gura minunatelor se baga, se scoate, se da, se aminteste de stramosi, se ameninta, se blesteama. pentru ca, vorba aia, obrazul de lady cu...injuratura se tine (cred)

ca sa se calmeze de tot, minunatele scot o tigarE (tot timpul cu E, ce naiba???) in plina strada. ce conteaza ca dau scrumul pe jos? heck, ce conteaza ca arunca si mucul de tigarE langa ele, sub pantofii cu talpa rosie luati din obor, chiar daca e un cos de gunoi la 2 metri. "pai tu, daca ating din greseala cosul??? de-abia mi-am facut unghiile, nu vezi????" (desi eu atunci cand "imi fac" unghiile, le mai si tai, nu le las de 100 de metri, in fine)

si apoi, le scoate iubi la un dans, intr-un club in centrul vechi. foarte classy centrul vechi. ca doar e vechi, nu? chiar, cred ca o sa-i propun lui Oprescu sa se cheme centrul vintage:-? ar fi si mai cool. si se batzaie in fusta lor minuscula, mulata, de li se vede tot (chiar tot) si se lasa apucate si trase si pipaite de fata cu toti. si lui iubi, mandru tare de bunaciunea de langa el, mai mai ca i se indreapta buclele ce i se vad generos prin nasturele deschis la camasa.

apoi, minunatele se intorc acasa. cu o caleasca galbena (ca iubi e prea beat sa mai conduca) si, foarte delicat, se pregatesc de culcare in baldachinul lor roz. o zi demna de o printesa pentru printesele din ele :-)

4 comments:

  1. Pline de clasa?! Pline de botox! :))))

    App: Baietii zic: "mie nu-mi place machiajul, la o fata, nu-mi plac tocurile de 20 de cm, nici sanii falsi, nici buzele facute botic, deci in fond, nu-mi plac pitipoancele inraite" Dar ei mereu se uita dupa ele! :|

    ReplyDelete
  2. Foarte tare postul tău :))
    Mi-a plăcut tot ce ai zis!

    ReplyDelete
  3. Si totusi , mare parte din societatea de astazi e alcatuita de astfel de "fetisoare" sofisticate si cand te gandesti ce am putea face pentru generatiile viitoare ca sa nu ajunga la fel nu iti vine nimic in cap .
    Din pacate lumea evoluează sau mai bine zis involueaza. Ca sa incepem sa schimbam societatea ar trebui exilate toate lady-urile si crescuti copii neafectati de la zero . Educati si crescuti cu muzica buna , cu bunele maniere si cu o perspectiva concreta. Dar asta e viata din ziua de astazi!

    ReplyDelete
  4. Nu le suport :|. Hai ca le vezi pe alea pe la 20 de ani .. dar cand le vezi pe alea pe la 15 ani ... God damn it !

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9