Wednesday, July 11, 2012

I have a dream


Mai tineti minte cum in timpul licentei spuneam ca daca nu iau, incep sa ma antrenez pentru MasrerChef 2? Ei bine, am luat licenta, deci poate viitorul meu nu consta in arta culinara. Poate. (Daca se face MC pe deserturi, jur ca ma inscriu:D).

Acum, pentru ca Suedia este extrem de mofturoasa cand vine vorba de vreme si te cam impiedica sa iesi din casa dupa bunul plac, ma uit la MC US. Ce remarc e ca toti oamenii astia-s atat de pasionati... e ceva incredibil. Si ma gandeam asa, visul meu. Care naiba e? Ma credeti ca nu mai stiu?

Azi am primit un mail in care mi se propunea sa ma angajez ca traducator specializat la o firma de consultanta. Dupa ce mi-am actualizat CV-ul, mi-am dat seama ca nu o sa il trimit. Nu vreau sa fac traduceri specializate. Daca e sa lucrez pe traduceri, as adora sa lucrez la carti pentru copii. Nimic nu m-ar face mai fericita.

Sau poate lingvistica? Poate mii de ore citind chestii, incercand sa le aplic altfel si sa vin eu cu idei? Eventual niste articole publicate? Eventual un curs predat? Eventuale conferinte prin afara? Oare asta?

Sau poate ceva pe PR cultural? Inconjurata de carti, de oameni care le adora si incercand sa promovez lectura? Un program...hectic, nervi, stres, agitatie, dar si satisfactie oarecum mai rapida? Proiecte mari, cu finalitate? Oare?

Habar nu am. Pe cuvant. Mi-ar placea sa le incerc pe toate (in special traducerile), sa le testez. Pana acum, ce am facut? O lucrare de lingvistica, o practica intr-o editura. Imi plac amandoua. Help!!!! Ce-i de facut????

4 comments:

  1. tu stii cel mai bine ce iti doresti de la viata :)

    ReplyDelete
  2. @Nymphetamine: asta e problema, ca nici eu nu stiu :))

    @Lost in Amsterdam: acum, in vara, am terminat Limbi Straine. Am facut in paralel si Comunicare si Rel Publice, la care dau licenta in iarna:D

    ReplyDelete
  3. Nice! Si eu fac Comunicare si Rel. Pub.
    Sper sa ma ajute in viitor:))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9