Sunday, July 15, 2012

baEti de baEti


buna dimi :*

doar nu credeati ca baietii o sa scape, nu? sub tocurile fiecarei urban lady se afla un baiat bine. daca acum 10 ani sa zicem era moda baiatului macho, gelat, cu pantofi cu bot ascutit, bluze mulate si blugi rupti, acum este la moda baiatul classy. baiatul pe care in club il vezi in camasa (deschisa, dupa cum am zis, cu podoaba la vedere), in blugi mai mult sau mai putin de firma, cu ochelari de soare (desi e club:-j) si care sparge banii asa cum sparg copiii baloanele.

baiatul asta se face prastie cam in fiecare vineri si sambata, se scoala mereu langa alta domnisoara, pe care o minte ca o va suna. baiatul asta, daca din intamplare se imbata asa, "cu baietii", spune ca femeile e curve si dupa incepe sa planga si zice ca vrea si el o "gagica". (niciodata alt termen, "prietena" e pentru fatalai, sa fim seriosi).

la polul opus sunt smecherasii, aia cool, hipsteri aproape. artisti. de aici sa nu credeti ca am ceva cu artistii pe bune, dar sunt asa de multi wannabe-s, ceva de speriat. ei aburesc recitand poezii in club, in timp ce o mangaie pasional in vazul tuturor. este baiatul cu atitudine, caruia nu-i pasa de ce zic ceilalti.

eu una sunt ft misogina: mi se pare ca baietii nu ar fi asa retarzi daca fetele nu ar fi atat de usuratice si de proaste. ei incearca orice, si-s prea multe care pica usor. tocmai d-aia arta "agatatului" nu mai e demult o arta si functioneaza orice nimic.

asa ca, dragilor si dragelor, sfaturile mele sunt:

1. pentru baieti: gasiti macar din cand in cand una care sa pice mai greu. sa va mai antrenati si voi putin, ca prea e plictiseala.

2. pentru fete: daca va plac cei mai sus descrisi, nu va mai plangeti ca nu il gasiti pe Prince Charming. Va rog.

Hai pups :*

6 comments:

  1. Ai dreptate dar hai sa nu ii bagam pe toti in aceeasi oala!Ok?Gradina lui Dumnezeu e mare si printre toate podoabele astea mai sunt si oameni normali:)))
    Ce sa zic?Daca e sa fim rautacioase mie imi place sa rad de moda baietilor care ii mai vad prin oras:palarie de palarie si pantaloni scurti,pantaloni verzi si o bluza roz(din pacate fara fundita in cap) iar lista poate continua...

    ReplyDelete
  2. Mie una nu-mi mai plac nici baietii nici fetele din ziua de azi . Nu suntem toti la fel din fericire .. dar in majoritate sunt cei descrisi de tine mai sus .

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9