Saturday, December 17, 2011

sunday morning baking + award



buna dimi :*

ce mai faceti? astazi vreau sa fac un experiment culinar, adica ce vedeti in poza: oreo cupcakes. Voiam ieri sa le fac, insa evident ca la super magazinele din jurul meu nu am gasit foi din alea speciale pentru briose:| ma duc acum la real si daca nici acolo nu gasesc, imi pierd toata speranta in omenire. sper sa iasa ok:D reteta se gaseste aici:

also1: am terminat cu examenele\:d/ mai am doar de citit pentru licenta, ca mi-a cerut profa primul capitol pana la vacanta, dar macar nu mai sta nimeni cu toporul deasupra capului meu mic

also2: am primit acum ceva vreme un premiu de la Lavi, pentru care ii multumesc nespus si pe care il dau mai departe (imi cer scuze de pe acum, dar nusht ce naiba se intampla cu supralinkul, mi-a disparut butonul:|)



Emme
Nymphetamine
Pumpkin Pie
C.L.M
Lady*izuh
Ghost Painter
Patratel:D
Lexii
Dia
Andra T.
Oana Kovacs


also3: dati "let it snow" pe google si asteptati putin :*

15 comments:

  1. Vezi cu Oreo alea. Poate imparti si cu noi :-" :))

    ReplyDelete
  2. Foi din alea speciale pt briose gasesti la ikea, sau la metro (acolo gasesti si forme de briose, din alea individuale). Hope it helps :)

    ReplyDelete
  3. Multumesc frumos pentru premiu, cat despre oreo cupcakes.... =p~ =p~ =p~ se gaseste si deja facut, nu'i asa? :-s

    ReplyDelete
  4. @Flyerboy: imi deschid blog cafe :))

    @Andreea: de ikea stiam si eu, dar pana acolo fac 2 ore :)) oricum a venit mom sa save the day. nusht de unde le-a scos, dar au aparut patapuff :|

    @Ghost Painter: cu placereeee :* nu stiu daca se gasesc gata facute. ar fi super sa da, oricum probabil sunt mai bune decat ale mele :)) asa ca daca imi zici de unde, ma duc sa cumpar :>

    ReplyDelete
  5. nu trebuie link;)) stai linistita >:D<:* ma bucur ca ti-a placut :)

    ReplyDelete
  6. Iri, mulţumesc mult pentru premiu, e al doilea şi mă simt la fel de flatată.
    În legătură cu prăjiturile, să nu te gândeşti la gust, ci mai mult la atmosfera pe care o poţi crea în urul lor, Deja simt că vine Crăciunul!

    ReplyDelete
  7. Merci de award:*. Sper ca ti-a iesit bunatatea:)

    ReplyDelete
  8. Multu'! Io reactionez ca si cainele lui Pavlov cand aud de cupcakes, zici ca something's wrong with me. M-ai pus pe ganduri, poate am timp si eu sa fac ceva pana in 23, daca nu... atunci :).

    ReplyDelete
  9. Ai primit un premiu:
    http://gandurileunuipatratel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Vai ce post de cacat, chiar crezi ca intereseaza pe cineva prostiile de le scrii?

    ReplyDelete
  11. aparent pe tine, dat fiind ca ti-ai pierdut 15 secunde din timpul pretios ca sa postezi un comentariu :* mi-am atins scopul:-??

    ReplyDelete
  12. Multumesc mult pentru premiu, nu ma asteptam >:D<

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9