Tuesday, December 13, 2011

straturi straturi de haine si sentimente


o sa imi permit sa folosesc situatia mea, imbracata in cuvintele unei prietene, ca sa sune mai poetic: vorbeam ieri cu ea de lucrurile care se schimba in relatiile care depasesc o anumita perioada, de faptul ca nu mai e totul lapte si miere, ca se ajunge complet inutil la reprosuri, nervi si scuze. ea a zis ca e ca atunci cand te duci la un interviu: esti imbracat absolut impecabil, vrei sa faci impresie, iti iei hainele bune, iti aranjezi parul, zambesti larg, dar nu prea larg, ce sa mai, esti perfectiunea intruchipata. Dupa cateva luni insa, iti permiti sa vii cu nasturele putin descusut, cu pantalonii ne-calcati la dunga, heck, chiar si cu o pata pe ici pe colo, nu mai esti mereu zambitor si daca te enerveaza ceva, spui. Asa si in relatii, ajungi la un anumit moment cand garderoba aceea super classy e inlocuita de blugi, tricouri si uneori chiar si treninguri si papuci de casa.

Ce ma enerveaza pe mine e ca noi ne-o facem cu mana noastra. Pe de o parte, noi ne invaluim intr-un norisor de frumusete si mister la inceput, si pe de alta, tot noi, odata cu trecerea timpului, dam din maini ca apucatele si tot acel aer sofisticat se duce naibii. Problema mare apare cand e discrepanta intre costumul tau Dior si pijamalele cu inimioare din Real. Atunci cand, fara sa vrea, el nu te stie asa cum ai vrea tu. Cand el nu stie ca tu nu schimbi tinutele, ci le ai una sub alta, gata oricand pentru orice situatie.

Se ajunge in situatii frustrante, enervante, in care nimic nu pare sa solutioneze. Situatii in care el nu iti zice nimic cand ar trebui, pentru ca tu esti o fata dura, te descurci, cand el se gandeste ca lucrurile banale pe care le fac toti mediocrii, ca florile sau biletelele, te-ar face pe tine sa strambi din nas, cand nu stie ce sa zica, ce sa faca, cand tot ce ar fi nevoie sa faca ar fi sa te ia in brate. De cealalta parte, tu plangi ca proasta in pijama in pat, agatata de laptop, de telefon, cu urechile ciulite doar doar o da vreun semn si te gandesti, nu, NU o sa fac eu primul pas. NU! Si pana la urma il faci.

Iti pui iar hainele bune, iti aranjezi parul, te machiezi discret, o urma de parfum si hop pe tocuri. Si te rogi ca, intr-o buna zi, fraierul sa vada ca pe sub costumul tau perfect calcat, se zareste o urma galbena de la nenorocita aia de pijama. Si poate atunci o sa inteleaga si el ca nu esti intr-un fel sau altul, ca nu esti mai dura decat celelalte, ci ca esti pur si simplu o fata ca oricare alta, care se simte mai comod in pijama in bratele lui, decat pe incomodele tocuri de 10 cm.

15 comments:

  1. Foarte bine spus...imi amintesc ca acum aproape 6 ani, eram tot timpul cu rimel si creieon la ochi si apoi subit, mult timp, n-am mai pus pic de fard pe mine:))Si acum cand m vede aranjata zici ca nu m-a mai vazut niciodata:))

    ReplyDelete
  2. M-ai topit cu replica de la final... pacat ca mult prea putine gandesc asa.

    Andrei

    ReplyDelete
  3. Bărbaţii care fac asta nu ştiu să preţuiască o femeie. Urât din partea lor. Ce păcat că ei nu vor citi asta.

    ReplyDelete
  4. Daca nu astea ar fi standardele-sa fi mereu aranjata-daca nu s-ar presupune ca asta ii place unui barbat, situatia ar fi alta.

    ReplyDelete
  5. Mda, aparent am dat peste inca un blog de pizda proasta care citeste 9gag si nu stie sa foloseasca grafice. M-am uitat la graficul de la inceput si m-am prins ca nu e nimic de capul tau.

    Cum te vede el si cum te crezi tu nu trebuie sa dea 100% pentru ca sunt doua evenimente total independente ce nu se exclud reciproc cum ar fi masculin sau feminin, asta ca sa stii si tu data viitoare cand vrei sa faci un pie chart :)

    ReplyDelete
  6. @Anonymus: tin sa-ti multumesc :x esti primul meu hater pe bune :x ai onoarea :)) mai stai pe aici, mai colorezi atmosfera :*

    ReplyDelete
  7. @A-non-e-moose
    Esti redus, fra. E o gluma. Eu ma intreb cum ai ajuns pe un blog de pizda "din greseala". Umbli la maica-ta in bookmarks?

    ReplyDelete
  8. @Dia: lasa, e bine, il surprinzi:)))

    @Andrei: mersiii :*

    @Patratel: uite, unii mai citesc, si e ok

    @Lexi: nu aranjatul e problema si atat. ca aia depinde de preferintele fiecarui tip. trebuie ei sa vada doar ca in spatele unei tipe aranjate se ascunde si altceva. si invers, evident, una nearanjata poate sa ascunda o super lady

    ReplyDelete
  9. @Mr Edgar: dar tu cum ai ajuns la blog de pizda? ti-a venit taifunu rosu si ai vrut sa te descaci undeva?

    ReplyDelete
  10. @Anonymous
    Cois, nu esti amuzant. PERIOD!

    ReplyDelete
  11. Trist, dar adevarat, din pacate. :(

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9