Tuesday, November 15, 2011

marvellous melbourne


hello hello dragii mei

m-am intors ieri din ce a fost, pot sa zic cu toata inima, cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o in viata mea. a fost absolut perfect. melbourne e un oras teribil de mare, dar teribil de...cosy. de cultural, de frumos, de cald (si la propriu si la figurat), de dulce (din nou si la propriu si la figurat) si de prietenos.

deci in primul rand, oamenii sunt absolut minunati. sunt prietenosi pana mor, sunt mereu zambitori si nu stramba deloc din nas cand aud de romania. li se pare doar un loc foooooooooooooooooooooooooarte indepartat si foarte exotic. doar o tembela a fost ft incantata ca "vaaaaaaaaaaaaai, de acolo e si kim kardashian!!!!" si eu "nu fa, esti tembela, pleaca". in rest toti super draguti.

cladirile arata bestial. zgarie nori combinati cu cladiri de la 1800 intr-o armonie perfecta. nu mai zic de toata zona salbatica, care a fost pastrata ft bine si totusi facuta cat sa placa turistilor.

magazinele sunt multe si scumpe (viata in general e destul de scumpa) DAR cel mai des dai de cofetarii, magazine de placinte si, atentie, librarii. sunt zeci de librarii in centru, puse pe domenii, anticariate cu camere intregi si librariile mari sunt pe etaje intregi. am murit de nenumarate ori in incaperile alea. pacat ca erau scumpe cartile, mai scumpe decat la noi chiar.


in concluzie, e primul loc in care am fost in care pot sa zic cu toata inima "vreau sa ma mut acolo". parca tot orasul e facut fix pe sufletul meu, cat sa ma simt acasa la o distanta de 3 zboruri si 9 ore de fus orar.

PS: promit ca la sfarsitul saptamanii o sa fac un album pe facebook cu pozele si o sa pun linkul aici. cine nu ma are ca prietena si nu-mi poate vedea pozele, sa-mi dea add si dau accept (mai ales daca numele de pe blog e cat de cat asemanator cu facebook).

va pup tare tare

5 comments:

  1. ma bucur ca te-ai simtit asa de bine :) as vrea sa merg si eu intr-o astfel de vacanta..
    astept pozele :)
    >:D<

    ReplyDelete
  2. nu am calatorit preaaa mult dar suficient. insa pot sa spun ca nu am gasit inca nicio zona care sa ma incante asa mult

    ReplyDelete
  3. Eu as mai vrea detalii ca muream de curiozitate si am vazut pozele acuma abia. Is SUPERBE! Eu chiar lucrez la un proiect legat de Australia acuma si is blown away de tara asta.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9