Monday, November 21, 2011

irina si caciulita de lut


ca sa va dau motive sa spuneti sus si tare "iri e bipolara", o sa va zic ca azi m-am simtit bine, dintr-un motiv cat se poate de tampit. desi mormanul de carti a mai crescut cu toate ca am tot citit, desi timpul trece repede repede cu toate ca urlu la el sa stea locului, a fost ceva ce azi m-a bucurat teribil: haine :))

nu radeti de mine, dar azi mi-am pus caciulita rosie prima data pe anul asta si mi-a placut la nebunie. mi-am luat haina groasa, o geaca enorma cu aspect de pulover colorat, cizmele si am pornit sa infrunt vantul taios de afara. si zic ca am reusit. in autobuze la fel, numai trenchuri, caciulite, berete si cizme.

s-au dus balerinii, s-au dus maieurile, s-a dus manichiura french: le urez bun venit fustelor cu ciorapi colorati, pardesielor, cizmelor, botinelor, unghiilor inchise la culoare, parfumurilor dulci, fondului de ten si blush-ului. uneori e bine sa fii fata. doar uneori. dar cand vezi ca ca oamenii din autobuz se uita la tine nu pentru ca mori de cald si esti super transpirata, cand nu ai mainile ocupate de sticla de apa obligatorie, cand iti permiti cele mai tembele combinatii, parca viata nu mai e asa de gri.

doar orasul trebuie sa tina pasul cu viata. hai orasule, coloreaza-te!!!

5 comments:

  1. Si eu vreau caciulita rosie, im place mult cea din poza:)

    ReplyDelete
  2. Ti-am dat o leapsa. Intra pe blogul meu. Sper sa o joci. :D

    ReplyDelete
  3. Nu-mi place frigul:) dar imi plac hainele de iarnaaaa! :X

    ReplyDelete
  4. @Emme: mersi mult. o fac maine :*

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9