Thursday, August 25, 2011

shoot her down!


ca orice om proaspat iesit dintr-o stare proasta am chef de noi proiecte, proiectele si alte nebuneli (de parca o practica, o sesiune si perspectiva unui alt an cu 2 facultati nu e de ajuns). azi zburdam ca o albinuta din site in site pana am dat de unul de street fashion. sa nu radeti de mine, dar mie imi place sa ma uit la astea mai mult decat pe fashion TV. imi arata ca se poate frate sa fii super trendy si fara sa scrie chanel pe toate hainele tale.

eu nu ma imbrac asa de bine incat sa fiu vedeta unor siteuri ca astea si nici nu-s asa de fotogenica, dar mi-ar placea de mor sa fiu fotograf de street fashion. o singura problema am: cum sa ma duc eu la gigica sa-i zic "buna gigica, eu sunt irina, esti bestial imbracata azi. pot sa te trag intr-un cadru?" ma gandesc ca o sa-mi ia aparatul si o sa fuga cu el razand :| dar sunt o groaza de tipe imbracate bestial pe strada, dupa care intorc capul si ma izbesc de stalpi incercand sa le analizez tinutele (nu sunt ghei:)) )

voi ati avea tupeu sa va duceti asa la cineva pe strada?:-ss mi se pare asa de dragut :"> (NU sunt girly, vi se pare, plecati, lasati-ma, PA!!!:|)

5 comments:

  1. Am facut si eu parte pentru cateva luni dintr-un asemenea proiect, site-ul pentru care faceam asta voluntar fiind unul dintre cele mai vechi de street style din Romania. La inceput nu era usor sa abordez lumea pe strada, iar cand primeam un refuz imi cadea cerul in cap de rusine. Mai apoi am prins curaj si totul a mers bine.

    ReplyDelete
  2. În general lumea îmbrăcată boem măcar se preface că are și personalitate boemă, deci ar putea fi mai puțin complicat decât pare. Când îmi amintesc de el, și eu petrec destulă vreme pe the Sartorialist, dar încă n-am văzut nimic din țară de-aici :)

    ReplyDelete
  3. Nu stiu daca as merge pana intr-acolo incat sa fotografiez o tinuta pe strada, dar, recunosc, si eu admir. :)
    Cat despre stilul vestimentar... eu sunt o adevarata ciudata. Mai mult rock combinat cu alte zapaceli.

    ReplyDelete
  4. Eu as avea curaj:D De ce nu? SI mi-ar placea de mor de asemenea ca eu sa fiu subiectul, dar mai visez pana atunci:))

    Si mi eimi place site-ul!:*

    o noapte inmiresmata cu parfum de vise iti doresc!>:D<

    ReplyDelete
  5. eu eram o data la mare, dimineata la rasarit si imi trebuia un model pentru niste fotografii. asa ca am ochit un tip ce se plimba pe plaja, l-am rugat sa se dezbrace si sa sara in apa pentru mine :))
    AND HE DID IT :|:|

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9