Friday, August 5, 2011

meteodependenta sau feminitate?


as putea sa va zic "neata" la orice ora azi pentru ca vedeti prea bine ca cerul arata ca la 7, nu ca la 2 jumate. asa ca "buna dimi" dragi bloggeri.

astazi vom avea o lectie foarte interesanta despre vreme, barbati si absorbante. eu sunt profesoara voastra de astazi, iri, si sper sa avem un curs interesant.

sa incepem deci: vi s-a intamplat si voua banuiesc sa va uitati pe geam intr-o zi ca aceasta si sa va spuneti cu o voce sleita "n-am cheeeeeeeeeeef azi". corect? ei bine, in astfel de zile se recomanda sport, plimbari in parc, trebaluit prin casa si alte activitati care sa va scoata din monotonie! putem sa facem un program organizat daca vreti, una da cu aspiratorul, una gateste, cineva se duce la Cora si cateva norocoase se duc cu cainele la alergat. hai hai, ca puteti, fiti energice!!!!

deloc nu sunteti cooperante, fetelor. mai ca incep sa cred ca ati prefera sa stati frumos cu barbatul pe canapea si sa leneviti ca niste pisici. ntz ntz ntz. unde va e independenta???? unde este femeia puternica din voi? dezamagitor. :| si pentru cele care vor deci sa imi urmeze programul de curatenie, mai am un bonus: in scurtele pauze veti putea sa va uitati cum EL repara oltcitul din parcare:> eh, de asta ce mai ziceti? deci la treaba!

ok ok, fetele voastre imi spun ca e si o alta problema la mijloc: eeee, e problema noastra,a fetelor?;)) nebunelor ;)) dar ce conteaza??? celebrati-va feminitatea! dansati in pantaloni de un alb imaculat! mergeti si ovulati in toate cluburile din oras! (dar inainte faceti curaaaat!!!!)

pentru ca asta e o zi asa de frumoasa! va multumesc pentru atentie;;) vreo intrebare?:x

3 comments:

  1. Noa serbus. IO sunt pe post de cineva. Deci, merg la plimbare. Serbus.

    ReplyDelete
  2. Imi e frig,un barbat nu am in pat si ma doare urta de mor.Eu chiar ca nu am chef.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9