Tuesday, August 9, 2011

mersul e supra-apreciat


dragii mei, imi pare rau pentru ce o sa va fac in postarea ce urmeaza, dar trebuie sa va prezint un subiect ce pe mine una m-a lasat masca:| ma stiti doar, eu mereu am urlat sus si tare pentru binele miscarii, al sportului si daca as putea as sta juma de zi pe terenul de tenis.

tot pe blog am mai urlat despre incredere in propria persoana, ingrijire si tot tacamul care ne face sa ne uitam in oglinda zicand "mirror mirror on the wall, who's the fairest of them all?" si sa vedem un mare "you are".

am dat totusi peste o...doamna care se ghideaza dupa acest al doilea sfat pana la extrem. narcisista ati spune. ei bine, nu. tipa vrea sa ajunga cea mai grasa femeie din lume, sa aiba vreo 500 de kg, cam asa. bravo ei ca-si iubeste grasimea, dar tipa predica despre cum e "walking is overrated". nu mai zic ca se vinde pe net la obsedati cu fetisuri cu grasane:-??

daca pana acum n-am avut nimic cu grasele, acum mi-e sila :| incercati sa va uitati macar la o bucatica si apoi, pofta buna :D





PS: dupa ce ati vazut aici, nu va vine sa urmati sfaturile astea?

9 comments:

  1. mi-e sila, oricum e clar ca in primul rand are o problema cu capu si abia apoi cu greutatea .

    ReplyDelete
  2. Macar daca si-ar da seama ca nu e absolut deloc sanatos sa traiesti asa..:))

    ReplyDelete
  3. Oh Doamne! Nu-i place sa se miste... Femeia asta e mai rau decat un animal!

    ReplyDelete
  4. cred ca uni traiesc pentru a manca...si atat...ce pot sa mai spun...

    ReplyDelete
  5. nu imi vine sa cred ca exista asa ceva:|

    ReplyDelete
  6. Astea sunt nebune. Grase? Nu-s grase deloc. Sunt obeze bolnave mintal.

    ReplyDelete
  7. E trist momentul ăla din viață în care decizi să faci ceva măreț, unic, demn de un record... și singurul lucru pe care îl poți face e să te îngrași peste măsură.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9