Monday, August 15, 2011

lista de ecsi



cine e pe blogul meu de ceva vreme stie deja ca eu sunt maaaare fan facebook. un pic cam prea mare, dar sa zicem.

mi-am dat seama zilele astea un alt motiv pentru care facebook-ul e mult deasupra hi5-ului (pt cei prea mici, hi5-ul a fost prima retea de socializare care a facut boom in romania) si anume: FIVE-URILE!!!!

mai tineti minte ce batalie era sa le aduni? hunk, party animal, cute, smart, best friend, hero birthday..... you name it, exista.
ce insa a enervat la culme copilul frustrat din mine, era five-ul de better half:| (sa stiti ca primeam zilnic cate 3, da?:-w)

serios acum: mi se pare ft misto ca facebook nu are asa ceva. ok, avem in a relationship, married, engaged, single whatever, dar cum s-a terminat relatia, click single si aia e, stergi 2 poze si e ca si cum nu ar fi existat.

5-urile de better half mi se par insa cea mai misto metoda de lista a fostilor prieteni. ca doamne fereste, nu puteai sa-l stergi, ca trebuia lumea sa vada cat esti tu de iubit/a, asa ca acel 5 dat la 2 zile dupa inceputul furtunos al relatiei de la 14 ani, ramanea in analele (ahahahahaha) internetilor forever. ce conta ca georgica vedea la tine alte 5-uri de better half? de parca nu avea si el de la gagicile de dinainte:-??

si asa orice lista de baieti cu care ai intrat in contact...amoros (fiecare dupa forma de manifestare preferata), pe hartie sau intr-un document ascuns bine in laptop, devine inutila cand poti accesa mult regretatul site pentru a-ti vedea trecutul insiruit in dreptul unei inimioare.

P.S: sa ma mai intreb de ce inimioara aia are 2 culori diferite? cumva majoritatea cuplurilor care si-au dat alea au dat un fail mizerabil? i'm just saying, nu cred in semne prevestitoare :D

10 comments:

  1. Cata dreptate poti sa ai:)).

    ReplyDelete
  2. Eh.
    Nu ştiu ce găseaţi voi atunci la hi5.ro
    Site-ul era funcţional, dar greoi şi cu multe chestii inutile.
    Nu era nevoie să fie disponibilă opţiunea de a-ţi edita profilul în ce culori (orice străluci) vrei. Oricum, a trecut era hi5, o să treacă şi era facebook. Evoluăm. )

    ReplyDelete
  3. Da,cu sigruanta o sa treaca si facebook.Simt ca nu mai dureaza mult:D

    ReplyDelete
  4. eh, acum, pe facebook, in loc de five'uri sunt like'uri. :d iti da iubitul tau actual like, va despartiti, si, de, nu poti sa'l stergi, trebuie sa vada lumea cat esti de iubit :)). asemanatoare cu five'urile...:D

    ReplyDelete
  5. eu nu stiu nimic de five-urile alea :-? si am avut si eu cont pe hi5.

    ReplyDelete
  6. Facebook-ul e minunat, mai ales cand nu ai asa ceva:))

    ReplyDelete
  7. Chestia cu better half mi se părea așaaaaaaaaaa penibilă. Că doar se presupune că avem one better half, nu 50 :)).

    ReplyDelete
  8. Daca stii pt ce sa folosesti facebook-ul, atunci nu e o pbl, dar daca il folosesti ca sa iti faci o viata... e discutabil.

    ReplyDelete
  9. Eu cred ca prea mult Facebook strica...Si asa cum acum nu mai e "la moda" hi5-ul ,probabil si facebook-ul va disparea peste ceva timp.

    ReplyDelete
  10. Nu sunt culori diferite, îs aceleași două culori în forme diferite, pentru a simboliza că, pentru a funcționa o relație, trebuie să existe și ceva puncte comune, dar și pentru a încuraja partenerii să-și păstreze propria individualitate. Dacă nu-i asta, tot trebe să aibă ei un motiv profund.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9