Wednesday, August 31, 2011

forgive me boyfriend



Doamne cat imi plac oamenii aia cu o atitudine “ce vrei ma? Uita-te la mine. Sunt perfect. Hai jet. Cine esti tu sa ma judeci pe mine?” si as da orice sa fiu si eu asa. Evident ca nu pot si de fiecare data cand fac vreo prostie imi ramane pe creier o mie de ani (cum ar fi lucrarea din clasa a 5-a la romana cand am zis ca irinuca are raie, nu caprele ei:”>)
Dar azi vreau sa vorbesc de greselile alea mult mai naspa pe care noi, fetele perfecte, le facem in relatiile noastre perfecte, cu iubitii nostri perfecti, care duc insa la o convietuire cat se poate de imperfecta:

1. Suntem prea posesive:
Stam toata ziua buna ziua de gat cu mr. right, nu lasam omul sa respire, il intrebam mereu ce faci? Cu cine esti? Unde esti? De cand esti? De ce esti? Dar de ce nu mi-ai spus ca o sa fii? Dar cu mine cand te mai vezi? Va recunoasteti?

2. Suntem prea cicalitoare:
Ai facut aia? Ti-ai platit taxele? Ai facut cumparaturi? Te-ai dus la ma-ta? Ce mai voia si aia? (ca mama niciodata nu face d-astea) mi-ai cumparat tampoane? Nu draga, nu d-astea! De cate ori sa-ti zic? Si ce sa mai stie bietul om cand tot ce are in cap sunt liste de sarcini, de cumparaturi, de locuri de vizitat si lucruri de facut?

3. Le subminam masculinitatea
Pisi, pisu, mitzi, pui, pufulet, soricel, cerulet. Serios? De ce doamne iarta-ma ar vrea un vlajgan de 2 metri si 140 de kg sa fie numit pufutlet? Ce e asa de pufos la baiatul ala? Nu mai zic ca daca ii mai zici asa si de fata cu prietenii lui, aia e. sau inca ceva: surprizutele pentru iubi, de ziua lui: mai o lumanarica, mai un trandafiras, o muzicuta romantica. Doamne iarta-ma. Sa ma anuntati cum va iese marele date:>

4. Facem mereu mereu comparatii
Da cum ti s-a parut tipa aia?:-? Nu avea sani misto? :-? Da sa stii ca gigel e mai dragut ca tine:-? Da sa stii ca ma-ta e mai naspa decat mama. Totul totul e o competite fantastica din care nu castiga absolute nimeni.

5. Ne simtim prea bine:
Stiti cum e cand ai o relatie asa de faina incat simti ca nimeni si nimic nu o poate strica? Cand te simti asa de bine incat n-ai niciun stress? Ala e momentul cand incepi sa nu mai plangi daca te vede in trening, sa iti permiti sa sari o sedinta la epilat, sa faci chestii icky la baie la el, sa casti fara sa pui mana la gura si sa fii crancky cand esti PMS-ing in loc sa te preface super happy si fresh

Eu ma fac vinovata de 2 constant si de inca 2 uneori. Ghiciti care?

6 comments:

  1. =)) Nici n-ai idee cât m-a amuzat postarea asta.

    ReplyDelete
  2. doamne cat am putut sa rad:)))mai ales cand ai insirat toate diminutivele alea=)))

    ReplyDelete
  3. eu sunt tare feminista, dar aici iti dau completa dreptate :))

    ReplyDelete
  4. ai scris că Irinuca avea râie?????? X_X

    (sorry, după ce-am citit tot articolul, tot asta mi-a rămas în cap. guess i really need a boyfriend - cu care aş face probabil toate greşelile de mai sus, şi câteva pe deasupra... *blush*)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9