Friday, July 1, 2011

special moments



am recunoscut in nenumarate randuri ca-s vai de capul meu de cheesy cand vine vorba de cute cheesy moments: da-mi o nunta, o cerere in casatorie, un awesome date, o poveste frumoasa de dragoste si fata aia badass se transforma intr-o pitzipoanca proasta.

ce nu inteleg eu insa e obsesia asta de a face un moment oricum special, si mai special: de exemplu, cererile in casatorie de revelion, de craciun, de ziua fetei, in vacanta in maui, chestii. sau prezentat parintilor de craciun sau de paste.

nu inteleg de ce trebuie sa strici semnificatia unui moment, dandu-i si mai multa importanta, in loc sa te bucuri de momentul respectiv, de aniversare de exemplu, si doar de asta, si cererea in casatorie s-o faci intr-o zi care nu inseamna absolut nimic, si tocmai asa s-o faci speciala.

eu, daca e sa ma casatoresc, cred ca o sa vreau sa fiu ceruta dimineata, cand fac clatite si cafea si sunt nemachiata. asa o sa stiu ca ma iubeste oricum ar fi :-)

5 comments:

  1. awww ce draguta e ultima parte:x:x...imi place asa de tare stilul tau de a scrie...ma face sa rad de fiecare data:))

    ReplyDelete
  2. Bine zis. Gandim mai mult decat asemanator. :)) ;)

    ReplyDelete
  3. :)) O sa te ceara pentru ca stii sa faci clatite :))

    Multumesc de vizita:X

    ReplyDelete
  4. am vazut un anime in care o cerea de casatorie in timpul unei certe :))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9