Monday, July 11, 2011

plutonier major capsuna



astazi s-a implinit visul (fost) al fratelui meu. cand era mai mic (gen 18-20) de ani, voia din tot sufletul sa fie prins de politie si isi inchipuia cum o sa il sune pe tata la 12 noaptea de la sectie sa-i zica "tata, vino sa ma iei".



sperantele lui de razvratire s-au dus odata cu varsta, dar ideea a ramas. faza funny e ca s-a intors impotriva tintei: tata: a fost prins de politie azi, cand conducea. se pare ca odata cu varsta nu se duce doar dorinta de razvratire, ci si capacitatea de a sti cu cat se merge in localitati.




anyway, pe langa zambetele mele tampe, in fata domnului politist, a fost de remarcat altceva, domnul capsuna al nostru, a fost cat se poate de amabil si dragut. va zic, lui tata putea sa-i dea amenda in total 18 milioane azi (ce credeati, ca doar viteza era in neregula?) si sa-l lase fara talon, dar i-a dat doar 2 milioane si i-a zis la sfarsit "drum bun".



deci se poate sa fie si d-astia draguti:d si nici n-a fost nevoie sa ii zic eu ceva frumos :-??

2 comments:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9