Monday, July 25, 2011

Maurice si fetele rele



ieri eram cu fetele (bune) in Green Hours, mai la o limonada, mai o bere, fiecare cu ce prefera. si ce pot sa faca 4 fete care nu s-au mai vazut de o mie de ani decat sa barfeasca, sa rada, sa injure, sa povesteasca porcarii mai mici sau mai mari si intr-un cuvant, sa se bucure?

bucuria asta a fost pt ffff scurt timp eclipsata insa cand la masa de langa noi s-a asezat un individ cu pantaloni trei sferturi, tricou in dungi, barba deasa si ochi frumosi. va dati seama ca, fata fiind, mi s-au ridicat antenutele imediat. NU va ganditi la prostii disperatilor! nu era fat frumos, ci Maurice Munteanu (da da, criticul ala de moda care pare super ultra gay si spune numai prostii, chiar el).

Sincer va zic, nu-mi place tipul nici sa ma bati. In tara mi se pare ca sunt doar cativa oameni de genul asta care chiar stiu despre ce vorbesc, si Maurice NU este unul dintre ei. Totusi, printre picaturi (de bere si de ras), mai aruncam o ocheada si la domnul sus numit. SHOCK (si groaza!!!): tipul este cat se poate de normal :| nu tu gesturi feminine ca la teve, nu tu voce pitigaiata ca la teve, nu tu ton afectat si dezgust pronuntat pe figura. Era ultra chill cu un pahar de vin, o pizza si-o tigara, statea cu niste amici si radea ca orice om normal. Nu zic ca acum a inceput sa-mi placa mai mult, dar in halul asta de fake sa il faca TV-ul??? Si atunci cat la suta din ce vedem noi la teve e pe bune? cand vine vorba de persoane publice adica. Mi s-a parut tare tare ciudat:-? e posibil ca si toate fetele rele pe care le vedem sa fie defapt normale? sau suntem si noi fete rele, numai ca nu avem unde sa ne manifestam?

Oricum, de acum o sa judec mai atent oamenii care apar aiurea la emisiuni. Ca nu se stie niciodata langa cine ajung :d

8 comments:

  1. poate ca el vrea sa arate asa ciudat la televizor:))

    ReplyDelete
  2. Oh nu, cineva la Teve joaca teatru'? Stop the press!

    ReplyDelete
  3. @MrEdgar: dar de ce ai juca teatru in dezavantajul tau? :-?

    ReplyDelete
  4. Pentru cati bani se castiga, oricine face orice. Nu e nici o noutate.

    ReplyDelete
  5. La tv se cauta orice e iesit din comun. Daca esti normal, de ce sa apari la tv, de ce sa ii pese cuiva de parerea ta? Pe cand asa, daca ai un fel de-a fi mai sukar, vei fi luat in seama.
    Cat de adevarat mi se pare urmatorul vers din melodia Change a lui Puya:
    Tot ce e normal
    Pentru ei e banal, deci prost
    Nu o sa apari pe post
    Daca nu esti gay sau lesbi, n-are rost

    ReplyDelete
  6. @ Ghiocelul alb Lololo, poezie de stradă fra!
    Lololo pentru nume. Ghiocelul alb, ahahahahahahahhahaaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  7. Tv-ul chiar arata o alta fata.
    Eu de exemplu mi-am facut o parere foarte proasta de Florin Piersic Jr din ce am vazut al tv;pur si simplu nu il suportam.Acum 2 luni cred si-a lansat o carte in oras si m-am dus in primul rand pentru ca am castigat cartea si in al doilea rand din curiozitate.
    Tipul este super ok,total diferit fata de ce am vazut al tv.O persoana prietenoasa ca el rar gasesti.Sa nu mai zic ca la sesiunea de autografe ne-a surprins placut pe toti,a vorbit 2-3 minute cu fiecare,la unii chiar mai mult,apoi ne-a scris un mesaj diferit in functie de ce tocmai dscutasem cu el.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9