Tuesday, July 12, 2011

gonna unfriend you



Am primit de la Miss S. o leapsa numai buna pentru o saptamana sufocant de calda, enervant de statica in care ma rupe o raceala teribila, deci imi permit sa fiu nasty, fara sa ma simt vinovata.


Ideea e sa spunem ce fel de oameni nu ne plac, care na calca pe bataturi si ne freaca la icre constant.


La mine, in categoria NOT intra cu siguranta urmatoarele categorii:


1. Oamenii care vor sa stie tot

Unde te duci? Ce faci? Cine e ala? Ce a facut X? Cum era imbracata Vasilica? Ce masina conducea? Grrrr frrrr cui ii pasa nene?


2. Oamenii invidiosi

Ma nu zic, ca si pe mine ma mai roade din cand in cand, dar sa fii gelos pe stefan banica jr ca ia 1000 de euro pe un episod din dansez pentru tine? pe moni columbeanu ca are bani si (pe)chinezi? de ce nu v-ati facut si voi persoane publice?


3. Oamenii care se plang si nu fac nimic

"Nu am haine, nu am bani, am restante, nu am barbat, nu am catel si purcel, sunt grasa, sunt trista, n-am prieteni." Nu, sunteti doar dobitoci, s-ar rezolva toate daca ati pune mana sa faceti ceva.


4. Oamenii care iti freaca in fata ce au

"Tuuuu fataaaa am fost in Bellagio ieri si am purtat rochia aia neagra de la Zara si am cunoscut un tip asaaaaa de frumusel, ne-am sarutat putin da fraieru nu avea masina, si doar nu era sa ma intorc acasa cu taxi-ul." Da papusa, stiu ca le ai pe toate, taci dreacu, esti mai frumoasa asa.


5. Oamenii tristi

"Soarele arde prea rau, vantul bate prea tare, cola e prea calda, inghetata e prea rece, iubitul o are prea mica sau din contra, prea mare, iarba a crescut putin stramb, nu aveau la magazin pall mall mentolat normal, ci doar scurt etc. "Va rog eu mult, gata, calm, ma intristati si pe mine, si eu nici macar nu fumez, ca sa ma calmeze tigarile :))




Acum, ii rog sa mai dea drumul la ura si pe urmatorii:











4 comments:

  1. merci pt leapsa, o voi face saptamana asta:D
    (nu fac de obicei, asta e cu hateri, asta imi place)

    ReplyDelete
  2. haaaa, si tocmai mi-ai dat impulsul sa scot "ura" la vedere fara sa ma simt vinovata:))


    Thanks, esti o simpatica:*

    ReplyDelete
  3. Ah ce ai nimerit-o!!! Stai sa ma dezlantui eu! :))

    Thnks!

    ReplyDelete
  4. dragut..o sa raspund si eu in postarea urmatoare

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9