Thursday, July 21, 2011

frumusetea e egoista


m-am intors cu forte proaspete (nu, nu de la mare, n-am convins pe nimeni inca :|)

sa va povestesc ce am vazut astazi undeva pe dorobanti: egoist salon. da da, ati citit bine. eu am zis ca mi-e prea somn si nu vad, dar m-am uitat de 2 ori si scrie EGOIST salon. beauty salon that is. ok, si-a facut datoria pr-istica, mi-a atras atentia, dar chiar in halul asta de cinic? oricum umbla prin targ ideea cum ca e egoist sa-ti acorzi tie timp (ma lasati sa ma refer doar la femei si la ritualuri de frumusete?), sa mai si accentuezi prostia asta?

serios acum, nu vi s-a intamplat ca cineva sa se uite urat la voi cand ziceati ca va duceti sa va faceti mani, pedi, masaje si alte chestii? ca dati banii pe prostii? ca nu e nimic din ce n-ati putea sa faceti si singure? ca ce pierdeti timpul cand oricum e mai frumos asa, natural? ca in definitiv sunteti niste egoiste ca va ingrijiti? care imi zice nu primeste un premiu. mie mi s-a intamplat si uneori chiar ma simteam putin egoista daca in loc sa dau bani unui cersetor ma bucuram de o defrisare profesionista. dar sa mi se zica in fata "fa, te duci la un loc care se cheama egoist salon, esti o egoista:|" mi se pare cam mult. (n-am oricum bani de egoist salon, dar asta e partea a doua).

chiar atat suntem de egoiste? inca mai e frumusetea un lux?

5 comments:

  1. Ei ba nu, si eu am primit aceste... reprosuri, stai linistita. La noi in tara inca exista mentalitatile inradacinate. Asta e, n-avem ce face.
    Stii vorba aia: cainii latra, ursu' merge. Asa tre' sa facem si noi. :)
    Egoist salon parca este totusi prea mult.

    ReplyDelete
  2. frumoasa poti sa te faci si acasa zic eu :)) frumoasa poti sa fii si fara salon si chiar fara sa te aranjezi acasa.

    ReplyDelete
  3. Ai o leapsa la mineeee! mersi de vizita!:X

    ReplyDelete
  4. din gura toti zic ca esti frumoasa si asa...dar nu te ar lua nimeni acasa:))

    ReplyDelete
  5. Pentru unii e un lux ce sa zic....pentru mine e un must do!
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9