Friday, July 15, 2011

el pleaca pentru ca ea nu mai stie ce sa gateasca



nu, nu o sa fie un post despre top 10 cele mai demente motive de desparteala, ci doar o reclama la maggi, pe care am vazut-o recent. fetita mica citeste basm, in basm fat frumos pleaca pt ca ileana cosanzeana nu mai stie ce sa gateasca.


daca eram pe faza, mi-as fi facut o poza in timp ce ma uitam la tv, ca sa vedeti pana unde mi-au cazut falcile de uimire. pe langa faptul ca ileana cosanzeana nu gateste (e printesa doar, ce naiba?) serios? serios????????????


cred ca e singurul motiv pt care imi pare bine ca nu mai am 5 ani (bine, si ca nu mai fac pe mine). cum naiba sa inveti o fetita care aspira oricum la statutul de printesa ca el te lasa daca nu mai stii ce sa ii gatesti? mai bine ii zici direct ca nu exista ileana cosanzeaza. e minciuna mai mica. sper :


oricum, asta cu gatitul e o problema, recunosc, de cand sunt mica si mama si bunica-mea ma intreaba constant ce vreau sa mananc, ca ele nu mai stiu ce sa gateasca si daca va ganditi si voi, mai mult de 10 feluri care nu necesite frunze de nusht-ce-planta-exotica si ulei de seminte de struguri nu prea sunt. dar asta e motiv sa te lase? serios????


bine, ca eu imi tin barbatul langa mine doar pentru ca gatesc, asta e partea doua, dar ma gandesc la amaratele care nu stiu, ele nu au dreptul la fericire chiar deloc? sau daca nu stii sa gatesti deloc deloc ramane cu tine? ca fat frumos o lasa pentru ca nu stie CE sa gateasca, nu CUM sa gateasca :


cred totusi ca o sa fac un top cu motive tembele de desparteala :-?

9 comments:

  1. Dar pe fat frumos il doare mana sa gateasca?:))

    ReplyDelete
  2. Nice post. Now go make me a sandwich.

    ReplyDelete
  3. :)) Vorba Melissei :)) da' Fat-frumos daca gateste ii pica ceva? :> :))

    Eu nu stiu sa gatesc, ca ma pricep la cartofi prajiti, oua, salata, chestii din astea usoare e alta treaba, dar nu stiu sa gatesc.

    Mama nu m-a pus niciodata sa gatesc! :))
    Si oricum omu' cat traieste invata, despartire pe tema asta denota prostie :D

    ReplyDelete
  4. @C.L.M: nici eu :)) n-am gatit niciodata ceva serios:">

    ReplyDelete
  5. @Alex: yes sir! cu ce sa fie?;;)

    ReplyDelete
  6. dacă vreţi un "basm" animat în care şi Prinţesa şi Făr Frumos gătesc (oarecum), vă recomand Disney's Princess and the Frog. :D

    On a side note: Iri, tu mai făceai pe tine la 5 (cinci????) ani?

    ReplyDelete
  7. ma, nu mai tin minte :-?? oi mai fi facut shushu din cand in cand :)) sa inteleg ca nu e normal?:-s:))

    ReplyDelete
  8. n-am vazut reclama asta, dar te sustin cu multa convingere! si asta nu pentru ca NU-MI PLACE SA GATESC. (gatesc pentru ca simt, NU CA TREBUIE). Ci pentru ca intr-adevar e o idee idioata, ca daca femeia nu face de mancare la barbat, oups, i se reduce categoric "valoarea estimata". Nu ma foarte mira, ca am auzit destul de frecvent acest soi de mentalitate:)) si totusi, de ce in reclameee? Chiar atata inspiratie sa (n-)aiba??

    ReplyDelete
  9. Măcar poate să o scoată la restaurant dacă nu știe ce găti... chit că e un împinge tava sau raionul de mâncare gătită din hypermarket dacă n-are bani.

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9