Wednesday, July 27, 2011

de ce e mereu vorba de EA?


am vazut ieri transformers 3:| nu vazusem 1 si 2, dar zau ca nu imi pare rau. de mult nu am mai vazut un film in halul asta de plictisitor, de lung, de plin de clisee si de falsitati.

va dati seama ca oricum eram la limita rabdarii cand pur si simplu m-am enervat. rau rau de tot. mi-am dat seama ca in mult prea multe filme, oricat de badass si de guy movies ar fi ele, plotul porneste sau oricum, are ca scop, s-o salveze pe EA, s-o faca mai fericita, mai zambareata, mai perfecta. pe langa faptul ca este complet ireal cum coafura EI rezista in ciuda bombelor, atacurilor, cazaturilor si prabusirilor, (deci tipa nu e chiar asa de vulnerabila) stau si ma intreb: chiar ar face cineva atat de multe lucruri ca sa salveze o gagica? (zic gagica pentru ca sunt rare filmele care au ca erou o femeie care incearca sa-si salveze barbatul)

am inteles stereotipul femeii care trebuie salvata si inteleg si cum se poate aplica, intr-o oarecare masura si in viata reala, dar chiar in halul asta? plus ca ea mereu zice "nu ma salva, salveaza omenirea in schimb" si el ca un imbecil "nu pisi, vin dupa tine, dracu s-o ia de omenire", pana la urma ajungand sa salveze si fata si pamantul.

daca eu as fi pusa in situatia de a alege intre a-mi salva barbatul si a salva intreaga omenire, zau ca as alege planeta: in primul rand, daca eu ignor omenirea si Terra face boom, degeaba am mai salvat eu barbatul, ca tot dracu ala e:-?? tot murim in 2 minute. daca aleg sa salvez omenirea, poate barbatul mai are o sansa, i se starneste masculinitatea si se salveaza singur si dupa ne certam putin "fa de ce nu m-ai salvat????" "pai pisi, eram ocupata cu lumea" si dupa ne pupam si gata.

la femei oare de ce nu functioneaza? ce credeti, ca un toc in locurile sensibile nu poate sa distruga pana si o robo-masina?

3 comments:

  1. Mie imi plac filmele cu fete batause, de mica eram obsedata de ele:))aveam camera plina de arcuri, sabii si pistoale si toata lumea credea ca sunt ale lui frati-miu:))
    Daca te enerveaza cliseele ar trebui sa vezi "Your highness", e teribil de amuzant:D

    ReplyDelete
  2. D-asta nu ma uit la filme de genul. Ma plictisesc si ma enerveaza la culme. :)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9