Wednesday, July 13, 2011

caut domn generos



zilele trecute mergeam cu autobuzul si langa mine s-a pus o tanti. nimic ciudat. tanti insa, a scos un ziar de anunturi d-astea de locuinte, slujbe, chestii. ok, am zis, femeia cauta ceva de munca, e recesiune doar. dar tanti a noastra cauta barbat. la sectiunea de matrimoniale erau incercuite cateva anunturi si cauta cu interes si altele. din pacate faptul ca-s chioara (optically challenged) nu m-a lasat sa citesc exact ce ofereau domnii, ca sa stiu exact ce cauta ea, dar imaginatia mi-a zburdat instant.


cum s-o pregati tanti asta pentru un blind date? cum se imbraca? cum isi face parul? oare vine sa o ia de-acasa? sau nu e bine sa-ti dai adresa chiar din prima? daca e dezamagita de burtica domnului, ce face? conteaza pentru ea grosimea portofelului sau a altui element masculin?


coborand din autobuz, lasand-o pe tanti cu viitorii ei barbati, m-am gandit la ce as face eu. nu mi se pare rau sa-ti gasesti iubirea pe net, prin anunturi sau altceva, dar habar n-am ce trebuie sa faci, practic. in chat room-uri si asa stiu, hi, 16/f/ro, virgin, horny, please talk, dar in anunturi, ce zici?


cred ca anuntul meu ar suna cam asa :


"fata tanara, 20 de ani, studenta, statura mica, vesela, copilaroasa si ambitioasa, caut tanar cu atribute asemanatoare, talentat la desen si preocupat de stiinta. dpdv al aspectului fizic, sa fii super hot nu este esential, dar este cu siguranta un bonus"


se baga cineva?


PS: tin minte ca undeva prin generala, voiau unii colegi de-ai mei s-o puna pe diriga la matrimoniale (femeie casatorita, dar grasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doamne cat era de grasa:)

11 comments:

  1. I'm willing to take that add. Good? Good. SOLD! *smug*

    ReplyDelete
  2. sunt anunturi papusa, nu licitatie:)) ce ai de oferit? corespunzi in vreun fel cerintelor mele?

    ReplyDelete
  3. Intrebarea, my dear Mrs. Watson e: Corespunde anuntul cu cineva? *smug*
    *cough* *cough*

    ReplyDelete
  4. ok, trebuia sa adaug si aroganta la plusuri :"> dar sa stii ca tu doar ai fost primul care a raspuns, nu inseamna ca o sa ma si scoti la un cico. ar fi prea simplu, nu crezi?

    ReplyDelete
  5. Simple? no, Redundant, maybe. :D

    ReplyDelete
  6. Buna ziua,

    As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

    Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

    O zi buna.

    ReplyDelete
  7. În tot timpul ăsta am crezut că eşti o fată bătrână,slavă cerului c-ai desluşit acum ! [-(
    Ce incluzi la atribute asemănătoare ? Statura mică ? Tu,nebuno,eşti puţin întârziată,Picasso a murit de mult.:-<
    Cum să iei bonusu' dacă ai statură mică ?! Să fii Velea sau cin' să fii ?! -))

    ReplyDelete
  8. @vert: pe velea il las altora, not my cup of tea. plus ca ai reusit imposibilul: sa-l pui pe velea in acelasi comment cu picasso. felicitarile mele.
    cat despre fata batrana, asta inca nu stii:-??plus 75% din fetele din blogosfera mi-ar zice mamaie si mi-ar da lectii despre sex so...:-??

    ReplyDelete
  9. Hai ca sunt bine anuntul tau :))

    Mie chestiile astea pe net mi se par o prostie, dar na, totul pana la proba contrarie :)) Who knows? :))

    ReplyDelete
  10. funny din nou :)) mereu ma amuzi

    ReplyDelete
  11. Publică și tu anunțul pe WhatsApp:

    https://chat.whatsapp.com/87Y1MDbRxTbKGdqtEo8qvS

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9