Saturday, August 24, 2013

august book haul

salutare :*

pentru ca planuiesc sa nu-mi mai cumpar nicio carte pana in septembrie, m-am gandit sa va arat acum ce noi achizitii am avut in luna august. va marturisesc ca a fost craciunul pentru mine, din punct de vedere al cartilor. people, stop throwing books at me! majoritatea cartilor le-am primit (am cumparat una singura!), asa ca multumesc multumesc multumesc!

sa incepem:

1. Agatha Christie - Crima din Orient Expres. O puteti gasi in romana la editura Rao, aici.



2. Cormac McCarthy - Nu exista tara pentru batrani. In romana o gasiti la editura Polirom, aici. De foarte mult timp vreau sa vad filmul, dar mereu am zis sa citesc mai intai cartea. :-)


3. Sophie's Bakery for the Broken Hearted - Lolly Winston. Nu a aparut in romana, dar puteti citi descrierea in engleza aici. 

4. Gerard Woodward - I'll go to bed at noon. A castigat premiul Man Booker in 2004 :x. Descrierea aici. 

5. Kate Morton - The House in Riverton. Si asta e o carte pe care vreau s-o citesc de o tona de timp. A aparut in romana la Humanitas, aici. 

6. Super faimoasa Eat, Pray, Love - Elizabeth Gilbert (tocmai m-am apucat de ea :D). A aparut in romana la Humanitas, iar pentru cine inca n-a vazut filmul, uitati trailerul. Apropo, daca n-ati vazut filmul, ce mai cautati aici? Incepeti ACUM!

6. Edna O'Brien - The Light of Evening. Nici asta n-a aparut in romana, dar din descrierea de pe amazon pare misto. 

7. Cathy Kelly - Past Secrets. A aparut la Polirom :D Va marturisesc ca am avut un soc cand am vazut ca e la Polirom, in colectia Chic. Nu stiu de ce, dar nu ma asteptam s-o gasesc aici :)) Coperta oricum e complet diferita :D 

Mai sunt 2 carti pe care nu le-am fotografiat, din motive bune (mint, doar una e din motiv bun) :D

8. Anna Frank - Jurnalul Annei Frank, aparuta la Humanitas. Am cumparat-o eu p-asta :D Puteti citi recenzia facuta de mine aici. :D Cartea asta i-am imprumutat-o verisoarei mele :D 

9. Richard Newton, Ciprian Adrian Rusen - Dream it, do it, live it: 9 easy steps to making things happen for you. Puteti citi recenzia facuta de mine aici. Cartea are si un book trailer super super cute. Am uitat cartea asta la birou. Oops :">. Am castigat cartea asta la un giveaway pe Goodreads :-)

7 comments:

  1. Wow, impresionant! Noroc de Jurnalul Annei Frank, altfel ar fi fost numai cărți în engleză acolo. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, stiu, asa s-a nimerit :)) am material berechet pentru cititul in engleza (eu citesc o saptamana in romana, una in engleza sau cel putin asa incerc :D)

      Delete
  2. Aaaah ce-as vrea sa fiu in locul tau :(

    ReplyDelete
  3. Ce draguuut! Cred ca voi cauta si eu cateva dintre ele. Acum citesc "Parfum de femeie-Giovanni Arpino". Dada, e cartea aia dupa care s-a facut filmul cu Al Pacino<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow <3 si cum e? la fel de frumoasa ca filmul? ca nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa fie si mai :">

      Delete
    2. E interesanta...si fara linii de dialog:))) o sa pot spune mai multe dupa ce o termin.

      Delete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9