Tuesday, October 23, 2012

nostalgia


hello hello :*


zilele astea m-a apucat o nostalgie de zici ca am 80 de ani. M-am apucat sa citesc noua carte a lui J.K Rowling, The Casual Vacancy, si m-am simtit ca la 12 ani: duminica dimineata, cu o carte de-a ei in mana, in pat, leneveala suprema. 

ieri am aflat ca vin cei de la depeche mode la bucuresti din nou. m-am gandit toata ziua la cum a fost la concertul din 2006. Am stat vreo 8 ore in fata stadionului, pana sa inceapa si eram super yay. Acum sunt la fel de super yay, desi poate n-o sa mai stau chiar 8 ore. 6 cred ca-s de ajuns :D. Ma gandeam insa cum acum 6 ani eram in mijlocul achizitiilor depechiste (albume, tricouri, reviste, etc). Acum ca am o colectie decenta, m-am potolit. :D

deci da, sunt intr-o perioada de uitat spre ce a fost (da, sunt o baba), facand insa chestii pentru ce va fi (facultate, aplicatii, etc), o combinatie tare tare ciudata :))

app, am rezolvat si problema cizmelor: le-am gasit in biletul la depeche :)) who needs boots when u have the best band ever?

veniti la concert?

1 comment:

  1. Eu as vreaaa...dar nu voi fi in tara atunci :( deci cred ca merg la concertul din Paris si eventual din Berna, ca sa compensez :))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9